Libnet.ro
UNICEF

13:30

CORONAVIRUS |Al saselea deces din Romania: Un barbat de 64 de ani, din Arad

B1 B1,
CORONAVIRUS |Al saselea deces din Romania: Un barbat de 64 de ani, din Arad

A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19) pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20. continuă pe B1

Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad, pentru care rezultatul testului COVID a venit dupa deces

Al saselea deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat luni in Romania. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad. El a fost internat din 20 martie, in stare grava, la Spitalul Judetean Arad, fiind intubat in sectia de terapie-intensiva.

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

Al saselea deces al unui pacient cu coronavirus in Romania

Autoritatile au anuntat luni cel de-al saselea deces al unui pacient infectat cu coronavirus din Romania. Este vorba deun barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a. c. in stare grava la Spitalul Judetean Arad, intubat in sectia ATI. Este cel de-al treilea deces confirmat luni, tot astazi inregistrandu-se cea mai mare crestere a cazurilor noi, 143.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Magazinele IKEA din Romania, inchise pe termen nedeterminat

Compania IKEA Romania a anuntat inchiderea temporara a celor doua magazine din Capitala, incepand de vineri, 20 martie, ora 18:00, pe termen nedeterminat, ca masura de precautie pe fondul epidemiei de.

Coronavirus in Romania: Sapte decese in ultimele 24 de ore Doi pacienti decedati erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde sunt infectate peste 50 de cadre medicale Luni, numar record de noi imbolnaviri

Sapte decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Romania. Primele trei decese in tara noastra s-au inregistrat duminica, iar luni au murit alti patru pacienti. Doi dintre ei erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde peste 50 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Tot luni, in Romania s-a ajuns la un numar record de noi cazuri - 143 -, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 576, potrivit ultimelor informatii transmise la ora 13. 15 De la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei20. 27 Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile20. 10 Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti18. 44 Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad18. 30 Cum a fost chemat tot personalul medical de la Spitalul din Suceava la lucru, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare16. 45 Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare16. 11 Aproape 47. 000 de romani au intrat in tara in ultimele zile pe la granita cu Ungaria16. 05 Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?15. 32 Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania14. 51 Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul Judetean, inchis14. 48 Iohannis: Vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii13. 54 Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului.

Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Al saselea deces din cauza infectiei cu coronavirus a fost confirmat.

Al 5-lea deces din cauza Covid-19: Un barbat de 71 de ani din Suceava, internat anterior in sectia de cardiologie

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni, al cincilea deces din cauza Covid-19, pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. A fost inregistrat al cincilea caz de deces al.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )