Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Scolile din municipiul Bistrita si din alte trei localitati din judet cu rata de infectare de peste 3 la mie, in sistem hibrid, daca in unitatea didactica nu au fost cazuri de imbolnavire

B1 B1,
CORONAVIRUS |Scolile din municipiul Bistrita si din alte trei localitati din judet cu rata de infectare de peste 3 la mie, in sistem hibrid, daca in unitatea didactica nu au fost cazuri de imbolnavire

Unitatile de invatamant din municipiul Bistrita si din localitatile Monor, Sintereag, Sieu Magherus, unde indicele de infectare cu noul coronavirus a depasit 3 la o mie de locuitori, vor functiona in. continuă pe B1

Scolile din municipiul Bistrita si din alte 3 localitati trec in sistem hibrid

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Bistrita-Nasaud a decis, printr-o hotarare adoptata joi, ca unitatile de invatamant din municipiul Bistrita si din localitatile Monor, Sintereag, Sieu Magherus, unde indicele de infectare cu noul coronavirus a depasit 3 la o mie de locuitori, sa functioneze in scenariul galben, exceptie facand acele unitati de invatamant pentru care s-a luat decizia trecerii la cursuri exclusiv online ca urmare a aparitiei unor cazuri de COVID la elevi sau angajati,potrivit News.

Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise din municipiul Bistrita Se suspenda activitatea in interiorul localurilor, dupa ce rata de infectare cu Covid-19 a depasit 3 la mia de locuitori

Masca de protectie devine obligatorie si in municipiul Bistrita si alte cateva localitati din jur, dupa ce incidentei cazurilor de COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori. Restrictii.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

in trei localitati din R. Moldova, alegatorii vor vota in corturi

In trei localitati din Republica Moldova, sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale vor fi amplasate in corturi. Comisia Electorala Centrala precizeaza s-a recurs la aceasta din cauza lipsei unor edificii conforme cerintelor, transmite IPN.

Scolile din Ramnicu Valcea vor invata exclusiv online pentru inca doua saptamani

Scolile din Ramnicu Valcea, care au intrat in scenariul rosu in 14 octombrie, vor continua cursurile exclusi online si in urmatoarele doua saptamani. im plus, vor fi inchise si cresele din municipiu, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, citat de g4media.

Alte patru localitati din Dambovita au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori

Numarul localitatilor din judetul Dambovita care au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori continua sa creasca, autoritatile judetene dispunand, marti dupa-amiaza, restrictii in alte patru comune.

Coronavirus: Medic din Milano: Aici nu mai este loc in spitale, suntem in colaps Daca purtati masca, am avea mii de decese in minus

Milano si Lombardia se intorc la situatia din martie si aprilie: Maurizio Viecca, medic primar la sectia de cardiologie de la Spitalul Luigi Sacco din Milano, cere sa se intervina imediat, deoarece spitalele din Milano sunt in colaps, nu mai este loc pentru pacienti. Daca 95% dintre oameni ar folosi masti standard, am avea mii de decese in minus, concluzioneaza Viecca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )