Libnet.ro
UNICEF

08:00

Coronavirus in SUA: Aproape 100.000 de copii au fost testati pozitiv, cu doar cateva saptamani inainte de redeschiderea scolilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in SUA: Aproape 100.000 de copii au fost testati pozitiv, cu doar cateva saptamani inainte de redeschiderea scolilor

Aproape 100. 000 de copii au fost pozitivi pentru COVID-19 in ultimele doua saptamani ale lunii iulie, in SUA, cu doar cateva saptamani inainte de redeschiderea scolilor, relateaza Daily Mail citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Coronavirus |60% dintre pacientii din Iasi testati pozitiv s-au intors recent de la mare

Situatia este din ce in ce mai alarmanta in ceea ce priveste numarul cazurilor de coronavirus raportate zilnic in Romania, iar faptul ca ne aflam in perioada concediilor si a vacantelor nu.

MAE: 153 de muncitori romani de la o ferma din Germania, repatriati vineri. Cativa dintre ei au fost testati pozitiv cu coronavirus, dar au finalizat perioada de izolare

Ministerul de Externe a venit cu noi informatii in cazul muncitorilor romani de la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau. Potrivit informatiilor comunicate de reprezentantii Consulatului General al.

Doi jucatori testati pozitiv cu coronavirus la echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev

Clubul Dinamo Kiev, la care antrenor este Mircea Lucescu, a anuntat ca doi dintre jucatorii sai, Nazari Rusin si Roman Vantukh, au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Sibiu: 23 de angajati ai unei fabrici de confectii, testati pozitiv pentru COVID-19

23 de angajati ai unei fabrici de confectiiau fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Focarul de infectie a fost confirmat dePrefectura Sibiu. Va informam ca la o intreprindere de.

Sindicatul Europol: Seful Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia si doi agenti de politie au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus

Sindicatul Europol anunta ca seful Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia si doi agenti de politie din cadrul turelor serviciu au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus, iar cel putin 11 agenti de politie din cadrul acestei subunitati sunt trimisi in izolare la domiciliu. Ei mentioneaza ca acolo sunt delegati politisti de frontiera din Mehedinti, iar acest lucru creste riscul raspandirii coronavirusului.

Aproape 100.000 de copii s-au infectat cu coronavirus, in ultimele 14 zile, in SUA

Cu numai cateva saptamani inainte de redeschiderea scolilor, aproape 100. 000 de copii s-au infectat cu coronavirus in ultimele doua saptamani ale lunii iulie, in Statele Unite ale Americii.

Alerta in Gorj: Aproape 100 de copii, in izolare dupa ce s-au intors din tabara. Unii dintre ei au fost deja testati pozitiv cu COVID-19. Ancheta epidemiologica este in curs (VIDEO)

Este alerta in Gorj, unde aproape 100 de copii cu varste de pana in 14 ani sunt izolati, dupa ce au mers in doua tabere. La intoarcere, mai multi copii s-au simtit rau, iar parintii au decis sa-i.

Tulcea si Valcea- zero infectati noi in ultimele 24 de ore. Capitala, urmata de Prahova si Arges- cei mai multi testati pozitiv. Situatia pe judete

Tulcea si Valcea sunt singurele judete care nu au raportat nicio infectare noua cu SARS-Cov-2 in ultimele 24 de ore, arata comunicatul transmis duminica la pranz de Grupul de Comunicare Strategica. Bucuresti, Prahova si Arges sunt in topul judetelor cu cele mai multi romani depistati pozitiv in ultimele 24 de ore, mai arata datele afisate de GCS.

Agentia Mondiala Antidoping, decizie controversata. Cu cat a redus pedepsele pentru sportivii testati pozitiv la droguri recreationale

Sportivii depistati pozitiv cu droguri recreationale vor primi suspendari mai mici incepand din 2021, conform deciziei Agentiei Mondiale Antidoping WADA), informeaza LEquipe.

WADA reduce sanctiunile pentru sportivii testati pozitiv la droguri recreationale

Sportivii depistati pozitiv la droguri recreationale vor primi suspendari mai mici incepand din 2021, dupa ce Agentia Mondiala Antidoping AMAWADA) a decis sa usureze sanctiunile pentru utilizarea acestor substante, informeaza LEquipe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )