Libnet.ro
UNICEF

12:45

Doi jucatori testati pozitiv cu coronavirus la echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev

Adevărul Adevărul,
Doi jucatori testati pozitiv cu coronavirus la echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev

Clubul Dinamo Kiev, la care antrenor este Mircea Lucescu, a anuntat ca doi dintre jucatorii sai, Nazari Rusin si Roman Vantukh, au fost testati pozitiv cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Sibiu: 23 de angajati ai unei fabrici de confectii, testati pozitiv pentru COVID-19

23 de angajati ai unei fabrici de confectiiau fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Focarul de infectie a fost confirmat dePrefectura Sibiu. Va informam ca la o intreprindere de.

Coronavirus |60% dintre pacientii din Iasi testati pozitiv s-au intors recent de la mare

Situatia este din ce in ce mai alarmanta in ceea ce priveste numarul cazurilor de coronavirus raportate zilnic in Romania, iar faptul ca ne aflam in perioada concediilor si a vacantelor nu.

CORONAVIRUS |Trei politisti de la Transporturi Feroviare Sibiu, testati pozitiv

Trei politisti de la Transporturi Feroviare Sibiu au fost testati pozitic pentru noul cronavirus. in urma infectarii acestora, 8 persoane au fost izolate la domiciliu. in ceea ce priveste situatia epidemiol.

MAE: 153 de muncitori romani de la o ferma din Germania, repatriati vineri. Cativa dintre ei au fost testati pozitiv cu coronavirus, dar au finalizat perioada de izolare

Ministerul de Externe a venit cu noi informatii in cazul muncitorilor romani de la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau. Potrivit informatiilor comunicate de reprezentantii Consulatului General al.

Tulcea si Valcea- zero infectati noi in ultimele 24 de ore. Capitala, urmata de Prahova si Arges- cei mai multi testati pozitiv. Situatia pe judete

Tulcea si Valcea sunt singurele judete care nu au raportat nicio infectare noua cu SARS-Cov-2 in ultimele 24 de ore, arata comunicatul transmis duminica la pranz de Grupul de Comunicare Strategica. Bucuresti, Prahova si Arges sunt in topul judetelor cu cele mai multi romani depistati pozitiv in ultimele 24 de ore, mai arata datele afisate de GCS.

Agentia Mondiala Antidoping, decizie controversata. Cu cat a redus pedepsele pentru sportivii testati pozitiv la droguri recreationale

Sportivii depistati pozitiv cu droguri recreationale vor primi suspendari mai mici incepand din 2021, conform deciziei Agentiei Mondiale Antidoping WADA), informeaza LEquipe.

WADA reduce sanctiunile pentru sportivii testati pozitiv la droguri recreationale

Sportivii depistati pozitiv la droguri recreationale vor primi suspendari mai mici incepand din 2021, dupa ce Agentia Mondiala Antidoping AMAWADA) a decis sa usureze sanctiunile pentru utilizarea acestor substante, informeaza LEquipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )