Libnet.ro
UNICEF

21:30

CORONAVIRUS |Unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Joe Biden a fost diagnosticat cu Covid-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Joe Biden a fost diagnosticat cu Covid-19

Un consilier apropiat al lui Joe Biden a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Prin urmare, oficialul va intra in carantina,noteaza AFP. SUA: Consilier prezidential, testat. continuă pe B1

Polemica in jurul titulaturii sotiei lui Joe Biden. Hillary Clinton si Michelle Obama iau atitudine: Succesele noastre provoaca scepticism

Fostele prime-doamne Hillary Clinton si Michelle Obama condamna un editorial Wall Street Journal WSJ) care o indeamna pe sotia presedintelui ales Joe Biden sa nu se mai prezinte drept Dr Jill Biden, relateaza AFP.

SUA: Joe Biden va fi vaccinat luni, in public, impotriva Covid-19 Kamala se va vaccina si ea

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, va fi vaccinat impotriva Covid-19 luni, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit AFP.

Un consilier apropiat al presedintelui ales Biden testat pozitiv la COVID-19

Un consilier apropiat al lui Joe Biden a fost testat pozitiv la COVID-19 si va intra in carantina, a anuntat joi o purtatoare de cuvant a presedintelui ales american, Kate Bedingfield, dand asigurari ca acesta din urma nu este considerat caz contact, noteaza AFP.

E oficial: Joe Biden, ales presedinte de Colegiul Electorilor: E timpul sa intoarcem pagina

Dupa lupte seculare, procese, acuzatii de eludare a alegerilor, Joe Biden este ales al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Decizia a venit dupa ce a obtinut victoria colegiului electoral. Colegiul Electorilor si-a exprimat votul pentru presedinte luni, alegandu-l oficial pe Joe Biden drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Astfel, Donald Trump, invins si resemnat, .

Dodon l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria la prezidentiale, abia dupa ce acest lucru l-a facut si Vladimir Putin

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, l-a felicitat pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru victoria la prezidentiale. Mesajul lui Igor Dodon a fost transmis marti, 15 decembrie, dupa ce votul in Colegiul Electoral a oficializat victoria democratului si doar dupa ce si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, l-a felicitat pe Joe Biden.

Joe Biden a nominalizat prima amerindiana ca secretar al Internelor. Cine esteDeb Haaland

Presedintele ales al SUA, Joe Biden o va nominaliza pe Deb Haaland, o parlamentara amerindiana, ca secretar al Internelor, un minister ce administreaza terenurile federale, relateaza BBC citand presa americana.

Joe Biden numeste o nativa americana la sefia Departamentul de Interne

Joe Biden a ales-o pe parlamentara amerindiana Deb Haaland ca secretar al Internelor, un mare departament responsabil cu resursele naturale, a informat joi media americana, un nou simbol al diversitatii dorite de presedintele ales in viitorul sau guvern, noteaza AFP.

SUA: Joe Biden numeste o nativa americana la sefia Departamentul de Interne

Joe Biden a ales-o pe parlamentara amerindiana Deb Haaland ca secretar al Internelor, un mare departament responsabil cu resursele naturale, a informat joi media americana, un nou simbol al diversitatii dorite de presedintele ales in viitorul sau guvern, noteaza AFP, citata de Agerpres. Daca numirea ei este confirmata de Senat, va deveni la varsta de 60 de ani primul american nativ care ocupa o functie ministeriala. Membra a tribului Laguna Pueblo instalat in New Mexico, Deb Haaland se va regasi in fruntea unui departament care gestioneaza printre altele vastele resurse naturale ale terenurilor federale, precum parcurile nationale, dar si rezervatiile indiene.

Mike Pence va parasi Statele Unite imediat dupa confirmarea victoriei lui Joe Biden, anunta Politico

Vicepresedintele american va prezida sesiunea Congresului de pe 6 ianuarie care va aduce confirmarea finala a victoriei lui Joe Biden, urmand apoi sa paraseasca Statele Unite.

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2459 seconds )