Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un consilier apropiat al presedintelui ales Biden testat pozitiv la COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un consilier apropiat al presedintelui ales Biden testat pozitiv la COVID-19

Un consilier apropiat al lui Joe Biden a fost testat pozitiv la COVID-19 si va intra in carantina, a anuntat joi o purtatoare de cuvant a presedintelui ales american, Kate Bedingfield, dand asigurari ca acesta din urma nu este considerat caz contact, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Joe Biden a fost diagnosticat cu Covid-19

Un consilier apropiat al lui Joe Biden a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Prin urmare, oficialul va intra in carantina,noteaza AFP. SUA: Consilier prezidential, testat.

Premierul slovac, testat pozitiv la Covid-19 El a fost la acelasi summit ca Macron

Prim-ministrul slovac Igor Matovic a anuntat vineri ca a fost testat pozitiv la Covid-19, la o saptamana dupa ce a participat la un summit al UE la Bruxelles, relateaza AFP.

Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19. Premierul Jean Castex se autoizoleaza si el

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se va autoizola timp de sapte zile, au anuntat reprezentantii Palatului Elysee, potrivit Euronews si AFP. Presedintele.

Macron, testat pozitiv cu noul coronavirus dupa aparitia simptomelor de Covid-19 Premierul Castex, care s-a intalnit cu presedintele in ultimele zile, s-a autoizolat - UPDATE

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a anuntat joi dimineata Palatul Elysee, potrivit Reuters. 47 Brigitte Macron nu are simptomele infectiei cu noul coronavirus, dar se va autoizola.

Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, testat pozitiv cu COVID-19

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Stefan Tarcea, a fost confirmat pentru infectia cu COVID-19. De asemenea, si presedintele Partidului National Liberal PNL) Cluj-Napoca a fost testat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )