Libnet.ro
UNICEF

13:00

SUA: Joe Biden va fi vaccinat luni, in public, impotriva Covid-19 Kamala se va vaccina si ea

Hotnews Hotnews,
 SUA: Joe Biden va fi vaccinat luni, in public, impotriva Covid-19 Kamala se va vaccina si ea

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, va fi vaccinat impotriva Covid-19 luni, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

SUA: Joe Biden numeste o nativa americana la sefia Departamentul de Interne

Joe Biden a ales-o pe parlamentara amerindiana Deb Haaland ca secretar al Internelor, un mare departament responsabil cu resursele naturale, a informat joi media americana, un nou simbol al diversitatii dorite de presedintele ales in viitorul sau guvern, noteaza AFP, citata de Agerpres. Daca numirea ei este confirmata de Senat, va deveni la varsta de 60 de ani primul american nativ care ocupa o functie ministeriala. Membra a tribului Laguna Pueblo instalat in New Mexico, Deb Haaland se va regasi in fruntea unui departament care gestioneaza printre altele vastele resurse naturale ale terenurilor federale, precum parcurile nationale, dar si rezervatiile indiene.

Liderul republicanilor din Senatul SUA recunoaste victoria lui Joe Biden

Liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, Mitch McConnell, a recunoscut marti victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale impotriva lui Donald Trump, a doua zi dupa ce rezultatele au fost confirmate de colegiul electoral, relateaza AFP.

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca.

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro l-a felicitat pe Joe Biden, la mai mult de o luna dupa alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro l-a felicitat marti pe presedintele ales al SUA, Joe Biden, cu care s-a declarat gata sa colaboreze, chiar daca este ultimul lider din G20 care l-a felicitat pe noul presedinte american, transmite AFP, citata de Agerpres.

Joe Biden a nominalizat prima amerindiana ca secretar al Internelor. Cine esteDeb Haaland

Presedintele ales al SUA, Joe Biden o va nominaliza pe Deb Haaland, o parlamentara amerindiana, ca secretar al Internelor, un minister ce administreaza terenurile federale, relateaza BBC citand presa americana.

Mike Pence va fi vaccinat impotriva COVID-19 in cadrul unui eveniment la Casa Alba. Joe Biden ar putea primi serul saptamana viitoare

Mike Pence, vicepresedintele american in functie, va fi vaccinat public impotriva Covid-19, vineri, iar presedintele ales, Joe Biden, este asteptat sa primeasca serul saptamana viitoare, potrivit NBC.

Presedintele ales al SUA se va vaccina public. Joe Biden este in categoria de risc si va primi curand serul anti-COVID

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden se va vaccina public impotriva COVID-19, pentru a oferi un exemplu tuturor cetatenilor americani. Presedintele ales va fi urmat de Mike Pence, vicepresedinte al SUA,.

Joe Biden, desemnat presedinte de Colegiul Electorilor SUA

Joe Biden este al 46-lea presedinte al SUA dupa ce Colegiul Electorilor l-a ales oficial luni seara.

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA, confirmata de Colegiul Electoral: inca o data, statul de drept, Constitutia noastra si vointa poporului au prevalat

Colegiul Electoral a confirmat, luni, victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, iar presedintele-ales va depune juramantul in 20 ianuarie 2021. Pana atunci, rezultatele.

Electorii americani au confirmat victoria lui Joe Biden: Este timpul sa intoarcem pagina

Dupa confirmarea formala a victoriei sale in alegerile prezidentiale de pe 3 noiembrie in urma votului Colegiului Electoral intrunit luni, Joe Biden a spus ca este momentul sa intoarcem pagina. El a subliniat ca democratia SUA a fost fortata, testata si amenintata, dar s-a dovedit rezilienta, autentica si puternica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )