Libnet.ro
UNICEF

22:45

CORONAVIRUS |Viorel Catarama: Am vrut sa ma autoinfectez cu COVID-19 ca sa demonstrez ca nu patesc nimic. Statul roman a mers pe o cale gresita care are drept consecinta falimentarea Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Viorel Catarama: Am vrut sa ma autoinfectez cu COVID-19 ca sa demonstrez ca nu patesc nimic. Statul roman a mers pe o cale gresita care are drept consecinta falimentarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele Partidului Dreapta Liberala, Viorel Catarama, s-a ales cu un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce a mers in satul Barbulesti, din judetul Ialomita, unde a intrat in. continuă pe B1

Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu coronavirus: Vreau sa demonstrez ca nu voi pati nimic

Omul de afaceri Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu coronavirus ca sa demonstreze ca nu va pati nimic.

Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu coronavirus: Vreau sa demonstrez ca nu voi pati nimic

Omul de afaceri Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu coronavirus ca sa demonstreze ca nu va pati nimic.

Viorel Catarama, care a anuntat ca vrea sa se infecteze cu COVID-19, este vicepresedintele Crucii Rosii, ONG-ul care a strans cei mai multi bani din donatii in criza coronavirusului

Viorel Catarama, care a anuntat public ca vrea sa se infecteze voluntar cu coronavirus, este vicepresedintele filialei din Romania a Crucii Rosii, ONG-ul care, potrivit informatiilor care au circulat in aceasta perioada in spatiul public, a adunat cele mai multe fonduri din donatii si sponsorizari, de la debutul crizei coronavirusului. Din conducerea Crucii Rosii Romane mai fac parte Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane presedinte) si Raed Arafat care este, alaturi de Viorel Catarama, unul dintre cei 6 vicepresedinti).

Dosar penal pe numele lui Viorel Catarama dupa ce a mers intr-o localitate unde sunt cazuri COVID

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Catarama, dupa ce a fost intr-o localitate din Ialomita, unde sunt 70 de cazuri de COVID, pentru a se infecta cu noul coronavirus, noteaza Mediafax. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Catarama, pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 din Codul Penal.

Dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce s-a infectat intentionat cu noul coronavirus

Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Catarama pentru savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, dupa ce omul de afaceri a mers intr-o comuna din judetul Ialomita pentru a se infecta.

Dosar penal pentru Viorel Catarama, dupa ce a mers sa se infecteze voluntar cu coronavirus

Omul de afaceri Viorel Catarama, presedintele Partidului Dreapta Liberala, s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a dus sa se infecteze voluntar cu noul coronavirus in comuna Barbulesti, Ialomita, unde, pana acum, peste 70 de persoane au fost infectate.

Viorel Catarama a intrat in carantina, dupa ce a fost intr-un focar de coronavirus. M-am imbratisat cu mai multi cetateni de etnie roma

Viorel Catarama a anuntat ca nu crede in masurile anticoronavirus luate de Guvern si a cerut raspicat sa fie lasat sa se infecteze. Politicianul cu vederi liberale, care a obtinut un procent de 0,53% la ultimele alegeri prezidentiale, a fost recent intr-un focar din apropierea Bucurestiului.

Catarama a imbratisat bolnavii de COVID-19, pentru a se infecta. Acum astept rezultatul

Presedintele Partidului Dreapta Liberala, Viorel Catarama, nu a renuntat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-si duce planul la bun sfarsit, el a mers in comuna Barbulesti, Ialomita, unde, pana acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

Adina Alberts pleaca de acasa, dupa ce sotul, Viorel Catarama, a decis sa se infecteze cu coronavirus

Adina Alberts a declarat ca nu sustine decizia sotului, Viorel Catarama, de a se autoinfecta cu noul coronavirus, motiv pentru care va parasi domiciliul, impreuna cu fetita cuplului.

Ce ii transmite primarul din Urziceni lui Viorel Catarama dupa vizita la Barbulesti unde a mers sa se infecteze cu COVID-19

Primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, unul dintre oamenii care a tras un semnal de alarma despre situatia exploziva de la Barbulesti privind imbolnavirile cu noul coronavirus, ii transmite lui Viorel Catarama multa sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )