Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Zeci de politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale, in izolare, dupa ce un coleg al lor a fost testat pozitiv cu COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Zeci de politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale, in izolare, dupa ce un coleg al lor a fost testat pozitiv cu COVID-19 (VIDEO)

E alerta in Capitala, unde zeci de politisti au fost plasati in izolare, dupa ce au intrat in contact cu colegi ai lor infectati cu noul coronavirus. Printre cei infectati se afla si un agent din trupele. continuă pe B1

Zeci de mascati de la Actiuni Speciale, izolati dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus O situatie similara, la Sectia 21 din Capitala

Zeci de politisti de la Actiuni Speciale sunt in izolare dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus. De asemenea, a fost depistat cu COVID-19 si un politist de la Sectia 21 din Capitala.

Zeci de mascati din cadrul Politiei au fost trimisi in izolare, dupa ce un coleg a fost confirmat cu coronavirus

Zeci de mascati de la Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei Capitalei se afla in izolare, dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus si internat la Spitalul Matei Bals.

UPDATE inca un angajat al terasei din Vama Veche a fost confirmat cu COVID-19. Personalul localului era in izolare, dupa ce o fata care lucra ca barman era depistata cu infectie cu coronavirus

UPDATE, 21 mai, ora 19. 20 inca un angajat al terasei din Vama Veche, care a fost inchisa dupa ce o fata care lucra ca barman a fost testata pozitiv petru coronavirus, a fost confirmat cu COVID-19,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )