Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coruptia afecteaza, din nou, Campionatul Mondial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coruptia afecteaza, din nou, Campionatul Mondial

Cu 12 zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal organizat de FIFA in Brazilia, New York Times a publicat detalii despre posibile meciuri aranjate in perioada disputarii ultimului campionat, din Africa de Sud, iar in ziua urmatoare, the Sunday Times si The Guardian au publicat cele mai recente rapoarte privind coruptia in oferta Qatar de a gazdui Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Cesare Prandelli a definitivat lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, selectionerul peninsularilor urmand sa se bazeze pe 23 de jucatori. Marea absenta este Giuseppe Rossi atacantul Fiorentinei), acesta fiind lasat acasa, cu toate ca nu are probleme medicale.

Campionatul Mondial arunca in aer piata transferurilor

Piata transferurilor de jucatori a explodat cu cateva zile inaintea inceperii turneului final al Campionatului Mondial din Brazilia.

Constanta a impresionat, din nou, la atletism

Atletii constanteni au obtinut titlul national scolar in sase probe, patru dintre ei triumfand si la Campionatul National de primavara.

Turcia: Youtube functioneaza din nou

Autoritatea de reglementare in telecomunicatii din Turcia a permis functionarea Youtube pe teritoriul tarii, dupa ce o hotarare in acest sens a fost luata de Curtea Constitutionala, care a stabilit ca interzicerea Youtube incalca dreptul la exprimare libera.

INTERVIU cu Vittoria Alliata di Villafranca, director in cadrul DG REGIO. Comisia Europeana critica din nou strategia Guvernului pentru fondurile UE 2014-2020. Dar o mai si lauda

Comisia Europeana critica Guvernul Romaniei pentru lipsa progreselor in realizarea Master Planului pe transport si a conditionalitatilor ex-ante, inclusiv privind sistemul de achizitii publice, pentru viitoarea absorbtie a fondurilor europene din perioada de programare 2014-2020. Intr-un interviu acordat HotNews. ro, Vittoria Alliata di Villafranca, director pentru buget in cadrul Directoratului general pentru Politica regionala DG REGIO) al Comisiei Europene, a detaliat noile observatii ale executivului comunitar la draftul oficial al Acordului de parteneriat transmis de Guvernul Romaniei la Bruxelles. Potrivit acesteia, in ansamblu, draftul avansat in aprilie de catre autoritatile romane este mai bun decat anteriorul proiect de Acord de parteneriat, de anul trecut, insa mai sunt inca multe observatii. Directoarea de la Bruxelles a estimat astfel ca Romania nu va putea atrage primii bani europeni din perioada de programare 2014-2020 pana la sfarsitul acestui an. Comisia Europeana a aprobat deja acordurile de parteneriat cu Polonia, Grecia, Germania, Danemarca. Niciun progres pe Master Planul de transport.

Romania, din nou facuta de RUSINE. Ce spune EUROPA despre tara noastra

Minoritatea roma din Romania continua sa fie deseori victima a discriminarii sau a afirmatiilor defaimatoare, inclusiv din partea clasei politice, au afimat experti ai Consiliului Europei CoE), intr-un .

Catalin Botezatu intra din nou in spital in Turcia!

Catalin Botezatu va reveni in spitalul din Turcia unde a fost operat in urma cu trei saptamani. De aceasta medicii au alta sarcina. Iata ce se va intampla cu indragitul designer.

Miami Heat, din nou in finala NBA

Echipa Miami Heat s-a calificat in finala NBA pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a castigat, cu scorul general de 4-2, intalnirea din ultimul act al Conferintei de Est cu Indiana Pacers.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )