Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Hotnews Hotnews,
 Lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Cesare Prandelli a definitivat lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, selectionerul peninsularilor urmand sa se bazeze pe 23 de jucatori. Marea absenta este Giuseppe Rossi atacantul Fiorentinei), acesta fiind lasat acasa, cu toate ca nu are probleme medicale. continuă pe Hotnews

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondiala. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu a fost retinut in lotul definitiv al Italiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Cesare Prandelli l-a anuntat duminica. Atacantul Fiorentinei a ratat o mare parte din ultimul.

Rusii au decis lotul pentru Mondialul din Brazilia

Fabio Capello a anunttat lotul definitive pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Denis cerisev si Pavel Mogilevet au fost lasati acasa. in schimb, Roman Sirokov a prins lotul pentru Brazilia desi nu este recuperate complet dupa o accidentare la tendonul lui Ahile.

Campionatul Mondial de Fotbal: cum arata noua identitate vizuala a Coca Cola

Coca-Cola, in colaborare cu unul dintre cei mai renumiti artisti de arta stradala, Speto, si Studioul de design, Leeds, a creat o noua infatisare pentru Cupa Mondiala FIFA, campanie sustinuta de acelasi brand. Noul logo, intitulat The.

Louis Van Gaal a stabilit lotul definitiv al Olandei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, a anuntat lotul definitiv de 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia. Din lista provizorie, viitorul manager al lui Manchester United a.

Etoo va juca la a patra Cupa Mondiala din cariera. Lotul Camerunului pentru turneul final din Brazilia

Samuel Etoo va fi prezent la a patra Cupa Mondiala din cariera sa, atacantul de 33 de ani aflandu-se printre cei 23 de jucatori care formeaza lotul definitiv al Camerunului pentru turneul final din Brazilia. in.

Fabio Capello a anuntat lotul Rusiei pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Rusiei, italianul Fabio Capello, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Tehnicianul care va implini 68 de ani chiar in timpul turneului final, pe 18 iunie, l-a.

Selectionerul Algeriei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Algeriei, bosniacul Vahid Halilhodzic, a anuntat numele celor 23 de jucatori care vor forma lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii vor avea doar trei fotbalisti din.

Selectionerul Ghanei a anuntat lotul defintiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Ghanei, Kwesi Appiah, a anuntat, luni, numele celor 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Antrenorul ghanez nu a propus nicio surpriza pe lista prezentata presei, bazandu-se pe.

Bursa din Brazilia a inchis in scadere

Bursa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Qatarul neaga acuzatiile cu privire la Cupa Mondiala de fotbal din 2022

Qatarul neaga informatiile aparute in Sunday Times cu privire la existenta unor nereguli in atribuirea organizarii Cupei Mondiale de fotbal din 2022 .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )