Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cosma: Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu de deputat din ...

România Liberă România Liberă,
Cosma: Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu de deputat din ...

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, finantatorul echipei de baschet Asesoft si patronul televiziunii de stiri RTV, va candida la alegerile parlamentare de anul acesta intr-un colegiu de deputat din Prahova, a declarat corespondentului MEDIAFAX presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma. Potrivit presedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Sebastian Ghita va candida pentru un mandat de deputat in colegiul uninominal 4 din Prahova, colegiu care include Valea Slanicului. In . continuă pe România Liberă

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media.

Gabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD si ar putea candida la alegerile parlamentare

Fostul realizator TV Gabriela Vranceanu Firea a intrat in PSD, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, liderul social-democrat Robert Negoita. Potrivit lui Negoita, intrarea lui Firea in PSD este.

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat, luni, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, afirmand ca deocamdata analizeaza un numar confortabil de candidati.

Belarus: S-a dat startul la vot pentru alegerile parlamentare, boicotate de opozitie

Duminica dimineata s-au deschis birourile de vot pentru alegerile parlamentare din Belarus, scrutinul fiind biocotat de marile partide din opozitia fostei republici sovietice, informeaza Agerpres. Aproximativ.

Ponta: Mircea Geoana va candida la parlamentare sustinut de USL pe locurile PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, marti, ca USL va sustine candidatura lui Mircea Geoana la alegerile parlamentare pentru un post de senator pe locurile PSD. Eu cred ca.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )