Libnet.ro
UNICEF

20:30

Belarus: S-a dat startul la vot pentru alegerile parlamentare, boicotate de opozitie

B1 B1,
Belarus: S-a dat startul la vot pentru alegerile parlamentare, boicotate de opozitie

Duminica dimineata s-au deschis birourile de vot pentru alegerile parlamentare din Belarus, scrutinul fiind biocotat de marile partide din opozitia fostei republici sovietice, informeaza Agerpres. Aproximativ. continuă pe B1

Alianta Romania Dreapta ramane inregistrata pentru alegerile parlamentare. ICCJ a respins contestatiile Asociatiei Romania Dreapta si a doi membri PNTCD

Alianta Romania Dreapta ramane inregistrata ca alianta electorala pentru alegerile parlamentare, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, atat cererea Asociatiei Romania Dreapta de anulare a deciziei BEC de inregistrare a aliantei, cat si contestatia reprezentantilor PNTCD Mihai Grigoriu si Radu Rizescu, informeaza Mediafax.

Alianta Romania Dreapta ramane inregistrata ca alianta electorala pentru alegerile parlamentare

Alianta Romania Dreapta ARD)ramane inregistrata ca alianta electorala pentru alegerile parlamentare, dupa ce instanta suprema a respins, joi, cererea Asociatiei Romania Dreapta de anulare a.

ICCJ: Alianta anti-USL este LEGALA si are unda verde pentru alegerile parlamentare.

ARD ramane inregistrata ca alianta electorala pentru alegerile parlamentare, dupa ce instanta suprema a respins, joi, atat cererea Asociatiei Romania Dreapta de anulare a deciziei BEC de inregistrare a aliantei, cat si contestatia reprezentantilor PNTCD Mihai Grigoriu si Radu Rizescu, potrivit Realitatea. net. Biroul Electoral Central a admis, in 17 septembrie, protocolul de constituire a Aliantei Romania Dreapta ARD), formata din PDL, Forta Civica si PNTCD. Vasile Blaga PDL), Mihai Razvan .

Vasile Blaga: Speram sa depunem listele pentru alegerile parlamentare ale Aliantei Romania Dreapta pana la 15 octombrie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca spera ca pana la 15 octombrie sa se incheie toate actiunile privind candidaturile ARD pentru parlamentare, inclusiv depunerea acestora, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )