Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cosmin Olaroiu, cel mai bine platit antrenor roman. Vezi cat castiga pe sezon.

România Liberă România Liberă,
Cosmin Olaroiu, cel mai bine platit antrenor roman. Vezi cat castiga pe sezon.

Cosmin Olaroiu a devenit cel mai bine platit antrenor roman dupa ce a s-a mutat de la Al Ain Emiratele Arabe Unite) la Al Ahli Dubai). Romanul va castiga la noua sa echipa 12 milioane de euro in trei sezoane, potrivit sptfm. ro. Oli urca astfel pe primul loc in topul celor mai bine platiti antrenori romani. Al Ahli a platit in plus si o clauza de 2,5 milioane euro pentru a-l putea aduce pe Oli in Dubai. In Emirate fostul stelist a castigat titlul in ambele sezoane. Romanul va fi ajutat pe . continuă pe România Liberă

VIDEO 20/20 Experience, albumul cel mai bine vandut din 2013

In cateva luni, volumul semnat de Justin Timberlake s-a vandut in mai bine de doua milioane de exemplare, acesta fiind primul material discografic al artistului, dupa o pauza de sapte ani.

FOTO Cel mai rapid feribot din lume: turbine de Boeing, 59.000 CP, poarta numele Papei!.

Australienii de la santierul naval Incat au construit cel mai rapid feribot din lume, nava folosind in sistemul de propulsie turbinele cu gaz ale General Electric GE), disponibile de asemenea pe avionul Boeing 747. Turbinele folosite la motoarele cu reactie din industria aeronautica cumuleaza impreuna nu mai putin de 59. 000 CP, ceea ce transforma feribotul Francisco intr-un adevarat Concorde al apelor. Cu toate ca exista si salupe mai rapide, atunci cand vorbim despre o nava de 99 metri .

Galatiul, cel mai depopulat oras din Romania.

Rezultatele finale ale recensamantului realizat in 2011 confirma ca Galatiul e cel mai depopulat municipiu din tara. Daca la recensamantul din 2002 Galatiul avea 298. 589 de locuitori, in 2011 numarul acestora era 249. In noua ani, populatia Galatiului a scazut cu 49. 157 de locuitori, adica 16,46%. Principala cauza a acestei depopulari e reprezentata de efectele unor masuri de asa zisa reforma in domeniul productiei industriale, care nu au inclus si retehnologizarea, ci doar .

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Cel mai mare traficant de cocaina din lume va fi expulzat in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, conform.

Cel mai mare traficant de cocaina din lume, expulzat din nou in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, citat de AFP.

Cel mai scump domeniu de internet vandut anul acesta

Brand. com este cel mai scump domeniu de internet vandut anul acesta, pentru jumatate de miliond e dolari. Tranzactia paleste fata de cele mai scumpe domenii vandute in istorie.

Radu Mazare si-a petrecut ziua de nastere in cel mai nou club de fite din Mamaia, inconjurat de fete si serpi

Primarul Constantei Radu Mazare a petrecut de ziua lui in cel mai nou club de fite din statiunea Mamaia unde a dat nas in nas cu un sarpe. Reptila era a animatoarelor, iar Mazare nu a ezitat sa o sarute. La.

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. Vezi cati a infulecat

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. La campionatul mondial de profil, Joey Chestnut a reusit sa inghita 69 de bucati. A depasit cu un hot dog recordul mondial.

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )