Libnet.ro
UNICEF

12:45

COVID-19 in R. Moldova: 114 pacienti sunt in stare grava

Adevărul Adevărul,
COVID-19 in R. Moldova: 114 pacienti sunt in stare grava

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat miercuri, 8 aprilie, ca din cele 1. 056 de persoane infectate cu COVID-19, 114 se afla in stare grava, iar alte 328 sunt in stare de sanatate de gravitate medie. Totodata, trei pacienti au fost vindecati si urmeaza a fi externati. continuă pe Adevărul

COVID-19 in R. Moldova. 80 de pacienti sunt in stare grava

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu a anuntat duminica, 5 aprilie, ca alte doua persoane au murit de COVID-19, iar 80 de pacienti se afla internati in stare grava. Alti 304 de pacienti sunt in stare de sanatate de gravitate medie. Stare satisfacatoare - 250 de persoane.

COVID-19 in R. Moldova: 76 de pacienti sunt in stare grava

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a comunicat luni, 6 aprilie, ca din cele 864 de persoane infectate cu COVID-19, in stare grava se afla 76 de pacienti, dintre care zece sunt intubati. Alti 304 sunt in stare de gravitate medie.

Ordonantele militare, sfidate cu bate si topoare intr-un sat din Vaslui. Un barbat in stare grava la spital, cu tendoanele si o ureche sectionate

Mai multe persoane au fost implicate intr-un scandal de pomina in apropierea unui bar din comuna vasluiana Banca, o persoana fiind transportata in stare grava la Spitalul de Neurochirugie Iasi.

Franta a depasit 10.000 de decese. 7.148 de persoane sunt in stare grava

Directorul general al Departamentului Sanatatii Jerome Salomon a anuntat miercuri ca in Franta 10. 869 de persoane au murit de Covid-19 de la 1 martie, dintre care 7. 632 in spital, potrivit Le Figaro.

Digi 24: O asistenta de la Spitalul Judetean din Deva, in stare grava, dupa ce a fost scuipata de o pacienta Covid pozitiva

Bianca Glodean, medic internist la Spitalul Judetean din Deva, a povestit la Digi24 ca una dintre asistente a fost scuipata de o pacienta cu Covid-19, iar acum cadrul medical, care s-a infectat intre timp, este intr-o stare destul de grava.

Asistenta medicala de la Spitalul Judetean Deva, in stare grava, dupa ce a fost scuipata de o pacienta cu coronavirus

Un medic internist la Spitalul Judetean din Deva sustine ca una dintre asistente a fost scuipata de o pacienta cu coronavirus, iar cadrul medical care s-a infectat intre timp este acum intr-o stare destul de grava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )