Libnet.ro
UNICEF

01:05

COVID-19 in R. Moldova. 80 de pacienti sunt in stare grava

Adevărul Adevărul,
COVID-19 in R. Moldova. 80 de pacienti sunt in stare grava

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu a anuntat duminica, 5 aprilie, ca alte doua persoane au murit de COVID-19, iar 80 de pacienti se afla internati in stare grava. Alti 304 de pacienti sunt in stare de sanatate de gravitate medie. Stare satisfacatoare - 250 de persoane. continuă pe Adevărul

COVID-19 in R. Moldova: 65 de pacienti sunt in stare grava

Din cele 423 de cazuri de COVID-19 inregistrate in Republica Moldova, 65 de pacienti se afla in stare grava de sanatare. La Spitatul Toma Ciorba din Chisinau sunt internati in stare grava 39 de pacienti, iar alti 57 sunt in stare de sanatate de gravitate medie.

Sofia Vicoveanca, reactie dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza coronavirus: Sa stie o lume intreaga ca inca sunt multe jigodii printre noi!

Sofia Vicoveanca a avut o prima reactie dupa ce s-a vehiculat ca ar fi in stare grava din cauza coronavirusului. Artista locuieste la Suceava, singurul oras din Romania aflat sub carantina totala.

Reactia Sofiei Vicoveanca dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza COVID-19. Artista locuieste la Suceava

Cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca, in varsta de 78 de ani, a reactionat dupa ce, in mediul online, a aparut informatia ca ar fi in stare grava din cauza coronavirusului. Artista locuieste la Suceava, singurul oras din Romania aflat sub carantina totala.

Accident extrem de grav in Marghita! Un biciclist a fost preluat in stare grava de un elicopter SMURD

Un accident grav a avut loc miercuri in Marghita, judetul Bihor. Un barbat in varsta de 70 de ani, care circula pe bicicleta, a fost lovit puternic de un autoturism. Medicii au solictat un elicopter SMURD care sa il transporte pe barbat la cel mai apropiat spital. Cum s-a produs accidentul Accidentul s-a petrecut in .

Deputatul Bulai povesteste ca un coleg de partid din Suceava a murit dupa i s-a spus sa se trateze acasa, desi era in stare grava

Deputatul USR Iulian Bulai povesteste ca un coleg de partid din Suceava a murit de coronavirus, dupa ce a stat acasa o saptamana, cu febra 40 si cu stare din ce in ce mai grava. Barbatului i s-a spus sa se trateze acasa ca are o simpla raceala. Abia dupa ce conducerea unitatii a fost preluata de catre medicii militari, barbatul a fost dus la spital, dar era prea tarziu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )