Libnet.ro
UNICEF

11:30

Craiova a castigat concursul Cel mai bun oras de vizitat 2014

Adevărul Adevărul,
Craiova a castigat concursul Cel mai bun oras de vizitat 2014

Craiova s-a inscris in competitie internationala Best City to Visit Travel Tournament 2014 Cel mai bun oras de vizitat 2014). Concursul a fost organizat de bloggerul american de origine turca Anil Pola. continuă pe Adevărul

Clujul vazut prin ochii unui expat canadian: cel mai bun oras din lume in care sa traiesti

Un canadian care traieste de trei ani in Cluj-Napoca, e indragostit de capitala Ardealului. El face o analiza pertinenta a orasului in doua postari pe blogul Expat in Romania. in una dintre ele, intitulata Este Clujul cel mai bun oras din lume in care sa traiesti?, face un top 10 al lucrurilor care-i plac, iar intr-o alta postare analizeaza cum s-a schimbat orasul si ce ar mai trebui schimbat.

Cainele japonez - cel mai bun film la Vilnius International Festival

Cainele japonez, debutul in lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu, a fost distins cu premiul pentru cel mai bun film in competitia New Europe - New Names a Vilnius International Film Festival Vilnius IFF) Kino.

Colectia de arome de Igor Cobileanski, cel mai bun scurtmetraj romanesc la NexTFilmFestival

Filmul Colectia de arome in regia basarabeanului Igor Cobileanski a fost declarat cel mai bun scurtmetraj romanesc la cea de-a opta editie a Festivalului International de Film NexT, care a avut loc la Bucuresti intre 3 si 7 aprilie.

Colectia de arome de Igor Cobileanski, cel mai bun scurtmetraj romanesc la NexT Film Festival

Filmul Colectia de arome in regia basarabeanului Igor Cobileanski a fost declarat cel mai bun scurtmetraj romanesc la cea de-a opta editie a Festivalului International de Film NexT, care a avut loc la Bucuresti intre 3 si 7 aprilie.

Documentele confidentiale sunt cel mai bun lucru in procesul Apple vs. Samsung: sud-coreenii voiau sa castige cu orice pret

Samsung si Apple sunt intr-un nou proces. La fel ca acum doi ani, cea mai buna parte a acestui proces, pentru toti cei neimplicati, este prezentarea documentelor confidentiale. Samsung voia cu orice pret sa invinga Apple, iar Apple dorea sa monitorizeze utilizatorii prin retele sociale.

Chivu, laudat si compatimit de cel mai bun antrenor din lume: ce a remarcat Mourinho despre cariera romanului

Fostul capitan al nationalei si-a anuntat retragerea din activitate. Aceasta decizie nu l-a lasat indiferent pe The Special One, care a cucerit cinci trofee cu Inter, avandu-l pe Chivu in echipa.

VIDEO Olaroiu, campion in Emirate: romanul a ajuns la un bilant formidabil si poate bifa cel mai bun sezon din cariera

Fostul tehnician al Stelei a zdrobit, duminica seara, o echipa pregatita de un alt fost antrenor al ros-albastrilor si a rezolvat lupta pentru titlu cu patru etape inainte de final. Actuala stagiune poate deveni una istorica pentru Oli si Al-Ahli Dubai.

Mugur Isarescu: Termenul cel mai corect pentru adoptarea euro de Romania ar fi cand o autostrada va traversa Carpatii

Termenul cel mai corect pentru adoptarea monedei unice europene de catre Romania ar fi cand o autostrada va traversa Carpatii, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de.

VIDEO Nokia X - cum arata cel mai ieftin smartphone Nokia cu sistem de operare Android

Nokia a prezentat marti la Bucuresti terminalul Nokia X, cel mai ieftin smartphone cu sistem de operare Android din portofoliu. Terminalul este Dual SIM permite comutarea intre cartelele SIM), are procesor Qualcomm Snapdragon Dual Core, ecran de 4 inch si camera foto de 3 MP si combina serviciile Nokia si Microsoft cu accesul la sute de mii de aplicatii Android disponibile in Nokia Store si alte peste 20 de magazine de aplicatii. Pe magazinele online se vinde deja la liber la preturi intre 450 si 600 lei, iar datele de pe site-ul Orange arata ca acesta se vinde la 0 euro impreuna cu abonament Pantera de 19 euro/luna pe 2 ani.

Marea Britanie: Damien Hirst, cel mai bogat artist britanic in viata, isi va publica autobiografia

Damien Hirst, cel mai bogat artist din Marea Britanie in viata, a semnat un contract cu editura Penguin Books pentru a-si publica autobiografia in toamna anului 2015, informeaza bbc. co. uk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )