Libnet.ro
UNICEF

21:45

Creatorul de imagine de la Pretuieste Viata, la randul lui, un invingator!

ADPM ADPM,
Creatorul de imagine de la Pretuieste Viata, la randul lui, un invingator!

Sorin Dutoiu, Creatorul de imagine de la Pretuieste Viata, ne marturiseste cat de entuziasmat este de a fi parte a proiectului laudabil realizat de Andreea Marin la TVR1. Ca si expert in tot ce inseamna showbiz si Celebrity PR, Sorin Dutoiu va schimba in bine viata si carierele oamenilor valorosi care vor fi adusi in lumina reflectoarelor in fiecare editie a emisiunii. Se simtea nevoia unui asemenea proiect de televiziune, ne spune el. Iata-i explicatia. continuă pe ADPM

Salvatorul de la Pretuieste Viata. Puterile speciale sunt la invingatori!

Medicul chirurg Sorin Paun, Salvatorul de la Pretuieste Viata, ne impartaseste emotiile pe care le-a trait din momentul in care a primit propunerea de a se alatura proiectului laudabil de la TVR si pana sa ajunga in platou, in lumina reflectoarelor, in fata a sute de mii de oameni.

Justitiarul de la Pretuieste Viata: Nu este usor sa schimbi mentalitati!

Mediatorul Dana Barbu, Justitiarul de la Pretuieste Viata, recunoaste ca nu este usor sa schimbe mentalitati, dar ca, prin natura activitatii sale, reuseste sa vina in ajutorul oamenilor pentru a depasi marile impasuri din viata lor, informandu-i pe cei care ii trec pragul biroului despre cum pot solutiona conflicte pe cale pasnica. Dana ne dezvaluie in interviul urmator cum a trait experienta primei editii a emisiunii Pretuieste Viata.

Calauza de la Pretuieste Viata: Cei trei baieti ei mei ma implinesc cel mai mult!

Ramona Lacatus, specialistul in lifecoaching care a devenit Calauza de la Pretuieste Viata, ni se destainuie si ne spune cat de mult apreciaza formatul noii emisiuni prezentata de Andreea Marin si cum, dupa prima editie, a fost asaltata de laude si mesaje din partea persoanelor care au devenit din ce in ce mai interesate de domeniul ei de activitate.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )