Libnet.ro
UNICEF

17:30

Crimeea nu va fi inapoiata niciodata Ucrainei, avertizeaza Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 Crimeea nu va fi inapoiata niciodata Ucrainei, avertizeaza Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a exclus orice posibilitate a unei reveniri a peninsulei Crimeea la Ucraina, a carei anexare in martie 2014 se afla la originea unei serii de sanctiuni occidentale impotriva Rusiei, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Vladimir Putin: Statele Unite au inselat Rusia grosolan si obraznic in privinta Ucrainei

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat in cadrul documentarului Ordinea Mondiala 2018 ca Statele Unite au inselat in mod grosolan si obraznic Rusia in timpul crizei din Ucraina din 2014, relateaza pravdareport. com.

Cum a ordonat Vladimir Putin, in 2014, ca un avion cu 110 pasageri la bord sa fie doborat

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat in 2014 ca un avion de pasageri despre care existau informatii ca ar fi avut o bomba la bord sa fie doborat, a dezvaluit liderul de la Kremlin intr-un documentar citat de Reuters.

Rusia: In 2014, Vladimir Putin a ordonat doborarea unui avion despre care se credea ca avea o bomba la bord

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat in 2014 doborarea unui avion de pasageri in legatura cu care exista informatia ca ar fi avut o bomba la bord si care ar fi vizat ceremoniile de deschidere ale Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a povestit chiar liderul de la Kremlin intr-un documentar difuzat duminica, relateaza Agerpres citand Reuters.

Cum a reactionat Pamela Anderson cand a fost intrebata daca a avut o relatie amoroasa cu Vladimir Putin VIDEO

Actrita canadiana Pamela Anderson, in varsta de 50 de ani, a oferit cateva detalii despre relatia pe care o are cu presedintele rus Vladimir Putin 65 de ani), insa a evitat sa raspunda cand a fost intrebata daca legatura lor a fost mai mult decat profesionala.

Vladimir Putin da asigurari ca nu va schimba Constitutia pentru a ramane la Kremlin si dupa 2024

Presedintele rus Vladimir Putin, care este aproape de a-si asigura un al patrulea mandat la alegerile din 18 martie, a dat asigurari ca nu are nicio intentie de a schimba Constitutia tarii pentru a ramane la putere si dupa anul 2024.

VIDEO Vladimir Putin, despre rusii pusi sub acuzare pentru amestec in alegerile americane: Acestea nu sunt problemele mele

Presedintele rus Vladimir Putin nu a dorit sa raspunda atunci cand a fost intrebat daca stia despre elaborata campanie de a se interveni in alegerile prezidentiale americane din 2016, care a avut drept consecinta punerea sub acuzare a 13 cetateni rusi, declarand intr-un interviu pentru NBC ca acestea nu sunt problemele sale, relateaza Politico.

Vladimir Putin marturiseste ca a mintit-o pe Melania Trump

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a marturisit intr-un interviu pentru documentarul Ordinea mondiala 2018 ca a mintit-o pe prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, atunci cand s-a intalnit cu ea la summitul G20 din iulie anul trecut.

Vladimir Putin anunta ca va renunta la functia de presedinte al Rusiei in anul 2022

Vladimir Putin, care va obtine foarte probabil al patrulea sau mandat de presedinte al Rusiei in urm.

Vladimir Putin a spus adevarul despre discutia cu Melania Trump la Summitul G20. Era foarte interesata

Vladimir Putin si Melania Trump au avut parte de o intalnire scurta la Summitul G20 de la Hamburg din iulie 2017. intr-un interviu, Putin a declarat ca au discutat despre beneficiile maternitatii in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )