Libnet.ro
UNICEF

14:45

Crin Antonescu, despre declaratia lui Daniel Constantin privind candidatura lui Sorin Oprescu la prezidentiale: M-am speriat foarte tare, cred ca o sa-mi bag mintile in cap

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu, despre declaratia lui Daniel Constantin privind candidatura lui Sorin Oprescu la prezidentiale: M-am speriat foarte tare, cred ca o sa-mi bag mintile in cap

Liderul PNL, Crin Antonescu, a ironizat marti declaratia facuta cu o zi in urma de Daniel Constantin despre o posibila candidatura a lui Sorin Oprescu la alegerile prezidentiale, afirmand ca s-a speriat foarte tare si isi va baga mintile in cap. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu despre o rocada intre ministerele de Interne si Aparare: PSD nu ne-a propus propriu-zis, dar in momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati. Ponta: Nu s-a discutat azi

Intrebat de moderator daca PSD a propus liberalilor un schimb intre ministerul de Interne si cel al Apararii, Crin Antonescu a declarat luni seara la B1 ca PSD nu ne-a propus propriu-zis. In momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati, dar nu se pune problema sa renuntam la Interne. In replica, premierul Victor Ponta a declarat citeva minute mai tirziu la RTV ca PSD nu a cerut ministerul Internelor de la PNL.

Crin Antonescu, despre alianta electorala USD: Nu este nicio surpriza

Presedintele liberalCrin Antonescu a declarat, luni, vorbind despre semnarea protocolului aliantei electorale USD pentru europarlamentare, ca nu este o surpriza. Ca vom merge pe liste separate se stia.

Crin Antonescu, despre remanierea guvernamentala si neintelegerile din USL, de la ora 22.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

Crin Antonescu, despre atitudinea sa fata de T. Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Romania TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Liderul PNL a caracterizat insa drept caraghioasa ideea de a te prezenta la alegerile prezidentiale cu proiectul dom'ne eu vin sa-l inlatur pe Traian Basescu [. ] deoarece asta se intampla oricum de la sine.

Crin Antonescu, despre Ponta: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista de comenzi ca la chelneri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat la postul Romania TV, unde va discuta despre ultimele mutari din echipa guvernamentala.

Crin Antonescu, despre numirea lui Cazanciuc la conducerea PSD Prahova: Nu ar fi nimerit ca ministrul Justitiei sa aiba si niste insarcinari atat de aplicate (VIDEO)

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1 TV, ca nu i se pare nefiresc ca Robert Cazanciuc sa se inscrie in PSD, insa nu ar fi.

Ambasadorul Frantei, despre declaratia presedintelui Traian Basescu privind pierderea asamblarii Dacia: Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte!

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia lansata de presedintele Traian Basescu potrivit careia este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia, din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean si in conditiile in care s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc. Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte, a spus Philippe Gustin. Acesta a precizat ca ar trebui sa ne bucuram si nu trebuie sa vedem ceva concurential in faptul ca se deschide o linie de asambare in alta parte. In ceea ce priveste infrastructura, Philippe Gustin a afirmat ca este nevoie de o legatura mai rapida catre Europa, deoarece fiecare zi de intarziere de livrare constituie un dezavantaj.

Antonescu: Nu acceptam vicepremier pentru PC cu Daniel Constantin, e o devalorizare a functiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca liberalii nu vor accepta ca PC sa desemneze un reprezentant in functia de vicepremier, precizand ca ar fi o devalorizare a functiei si nu e posibil ca Daniel Constantin sa fie pe aceeasi pozitie cu Klaus Iohannis. Antonescu a declarat, la Realitatea TV, ca PNL se va opune in continuare propunerii premierului Victor Ponta ca PC sa obtina o pozitie de vicepremier. Domnul prim-ministru a motivat nevoia de a avea cate un vicepremier .

Crin Antonescu: Nu exista explicatie ca PC sa aiba o functie de vicepremier, ar insemna o devalorizare a acestei functii/ Nu sunt prieten cu Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta a propus patru functii de vicepremier in Guvern, din care una sa fie preluata de liderul PC si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, aratand ca nu a fost de acord cu aceasta propunere. Liderul liberal a calificat declaratia premierului ca el ar fi prietenul lui Basescu ca fiind o reactie nascuta din iritare si cam grosiera. Am inghitit toate aceste provocari la vedere, timp de un an de zile, pentru ca mi se pare ca trebuie sa luptam pana la ultima picatura pentru a face ceva cu acest colos de Coalitie. In momentul in care nu vom mai putea realiza binele promis atunci s-a terminat cu USL-ul, a spus el.

Antonescu, despre declaratiile lui Constantin: O sa-mi bag mintile in cap.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a glumit, marti dimineata, pe seama declaratiilor liderului PC Daniel Constantin. M-am speriat foarte tare de ce a spus domnul Constantin, o sa-mi bag mintile in cap, a aratat Antonescu, intrebat cum comenteaza declaratiile sefului PC. Citeste si: Constantin: Oprescu, posibil candidat USD daca lucrurile degenereaza Daniel Constantin a spus, luni, ca Sorin Oprescu poate fi candidatul USD la alegerile prezidentiale, daca lucrurile vor .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )