Libnet.ro
UNICEF

22:30

Crin Antonescu, despre remanierea guvernamentala si neintelegerile din USL, de la ora 22.00

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, despre remanierea guvernamentala si neintelegerile din USL, de la ora 22.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre declaratia lui Daniel Constantin privind candidatura lui Sorin Oprescu la prezidentiale: M-am speriat foarte tare, cred ca o sa-mi bag mintile in cap

Liderul PNL, Crin Antonescu, a ironizat marti declaratia facuta cu o zi in urma de Daniel Constantin despre o posibila candidatura a lui Sorin Oprescu la alegerile prezidentiale, afirmand ca s-a speriat foarte tare si isi va baga mintile in cap.

Crin Antonescu despre o rocada intre ministerele de Interne si Aparare: PSD nu ne-a propus propriu-zis, dar in momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati. Ponta: Nu s-a discutat azi

Intrebat de moderator daca PSD a propus liberalilor un schimb intre ministerul de Interne si cel al Apararii, Crin Antonescu a declarat luni seara la B1 ca PSD nu ne-a propus propriu-zis. In momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati, dar nu se pune problema sa renuntam la Interne. In replica, premierul Victor Ponta a declarat citeva minute mai tirziu la RTV ca PSD nu a cerut ministerul Internelor de la PNL.

Crin Antonescu, despre alianta electorala USD: Nu este nicio surpriza

Presedintele liberalCrin Antonescu a declarat, luni, vorbind despre semnarea protocolului aliantei electorale USD pentru europarlamentare, ca nu este o surpriza. Ca vom merge pe liste separate se stia.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi ministru de Interne

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

Crin Antonescu, despre Ponta: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista de comenzi ca la chelneri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat la postul Romania TV, unde va discuta despre ultimele mutari din echipa guvernamentala.

Crin Antonescu, despre atitudinea sa fata de T. Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Romania TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Liderul PNL a caracterizat insa drept caraghioasa ideea de a te prezenta la alegerile prezidentiale cu proiectul dom'ne eu vin sa-l inlatur pe Traian Basescu [. ] deoarece asta se intampla oricum de la sine.

Crin Antonescu, despre numirea lui Cazanciuc la conducerea PSD Prahova: Nu ar fi nimerit ca ministrul Justitiei sa aiba si niste insarcinari atat de aplicate (VIDEO)

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1 TV, ca nu i se pare nefiresc ca Robert Cazanciuc sa se inscrie in PSD, insa nu ar fi.

Crin Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. USL nu este un birou in care PSD sta in spatele ghiseului si PNL este petentul (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, luni seara, inc adrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1 TV, ca vicepresedintele PNL Klaus Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. Totodata, el a precizat faptul ca .

Crin Antonescu: USL nu e facut sa dureze o vesnicie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat la postul Romania TV, unde va discuta despre ultimele mutari din echipa guvernamentala.

Crin Antonescu: USL nu este facut sa dureze o vesnicie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni seara despre ultimele evenimente din cadrul coalitiei guvernamentale, precum schimbarile in ceea ce priveste pozitionarea partidelor din Romania in vederea alegerilor europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )