Libnet.ro
UNICEF

05:15

Crin Antonescu, despre declaratiile lui Mirel Palada la adresa lui Basescu: Mai bine nu comentez eu, ca cine stie ce sondaj mai apare, am vreo 3% acolo

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu, despre declaratiile lui Mirel Palada la adresa lui Basescu: Mai bine nu comentez eu, ca cine stie ce sondaj mai apare, am vreo 3% acolo

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca afirmatiile publice facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, in ceea ce-l priveste pe presedintele Traian Basescu sunt de necomentat, afirmand ironic ca trebuie sa fie precaut pentru situatia in care mai apare vreun sondaj. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Palada la adresa lui Basescu: De necomentat

Liderul PNLCrin Antonescu a refuzat sa comenteze afirmatiile purtatorului de cuvant al Guvernului Mirel Palada la adresa presedintelui Traian Basescu. inrebat ce parere are despre atacurile lansate de.

Crin Antonescu, despre Mircea Geoana: Trebuie sa fii om serios ca sa fii inalt reprezentant, as fi impotriva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ar fi impotriva nominalizarii lui Mircea Geoana drept inalt reprezentant al Guvernului, precizand ca pentru o astfel de functie trebuie sa fii un om serios.

Purtatorul de cuvant al Guvernului Mirel Palada face afirmatii deplasate la adresa presedintelui Basescu: Speriat, incoerent si matrafoxat

Reactie fara precedent a purtatorului de cuvant al Guvernului, in urma declaratiilor pe buget, facute de seful statului. Mirel Palada s-a lansat intr-un atac deplasat la adresa presedintelui Traian Basescu, p.

Udrea cere demisia lui Mirel Palada: Ponta a adus in Guvern baieti de cartier foarte iuti la manie

Deputatul PDL Elena Udrea a comentat, luni, pe blogul personal, reactia purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, la declaratiile presedintelui Traian Basescu.

Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, pe Facebook: Basescu e beat, nu numai de putere. Alcoolul dicteaza

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, scrie pe Facebook, dupa declaratiile de duminica seara ale presedintelui Traian Basescu, ca seful statului a fost matrafoxat si si-a facut curaj cu cincizeci de cinci sute, adaugand ca Basescu e beat nu numai de putere si ca alcoolul dicteaza.

Antonescu, despre scandalul Fenechiu-Manescu: Nu am detalii, e pacat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, vineri, acuzele reciproce dintre Relu Fenechiu si Ramona Manescu si a precizat ca este pacat si ca va fi analiza incidentul, transmite Mediafax. deoarece nu are deocamdnata detalii. Antonescu a fost intrebat cum vede acuzele reciproce adresate de vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, si ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, cu prilejul dezbaterilor pe buget. Nu stiu, nu am detalii. e pacat, e pacat. O sa vedem, a replicat liderul .

Vasile Blaga: Crin Antonescu nu va avea sustinerea PDL.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca isi doreste mai mult ca oricine altcineva unificarea dreptei, adaugand, insa, ca nu il poate reevalua pe Crin Antonescu, iar acesta nu va avea sustinerea PDL. Eu nu ma pricep la reevaluari. Eu nu-l pot reevalua pe Antonescu. Cum sa-l reevaluez eu pe Antonescu dupa ce l-am vazut in vara anului 2012 atacand Romania si statul de drept? Cum sa-l reevaluez pe Antonescu pe care l-am vazut, din nefericire pentru el, sase .

Crin Antonescu: Parlamentarii vor veni sa voteze Bugetul si in seara de Revelion, daca e nevoie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni avertismentul presedintelui Traian Basescu, privitor la refuzul de a promulga Legea bugetului de stat pe 2014 in cazul in care nu se renunta la majorarea accizei la carburanti. Potrivit liderului liberal, parlamentarii vor lucra inclusiv in seara de Revelion, daca e nevoie.

Crin Antonescu: PNL este favorabil formarii comisiei de ancheta a cazului Calarasi

Liderul PNL Crin Antonescu a confirmat luni ca partidul liberal sustine infiintarea comisiei de ancheta parlamentara in cazul terenului de la Calarasi, spunand din nou ca si-ar dori ca seful comisiei sa fie senatorul Ilie Sarbu.

Sova: Victor Ponta ar face fata alegerilor prezidentiale, dar Crin Antonescu ramane candidatul USL

Candidatul USL la alegerile prezidentiale din 2014 este Crin Antonescu, spune ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova PSD), care arata totodata ca, din punctul sau de vedere aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )