Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crin Antonescu, dezlantuit la adresa PSD si a lui Ponta in cadrul Delegatiei Permanente a PNL (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu, dezlantuit la adresa PSD si a lui Ponta in cadrul Delegatiei Permanente a PNL (VIDEO)

Inregistrarile din sedinta Delegatiei Permanete a PNL arata un Crin Antonescu dezlantuit la adresa PSD si a premierului Victor Ponta. Antonescu le-a povestit colegilor cum a crezut in apelul facut de premier. continuă pe B1

Crin Antonescu: Basescu crede ca e normal ca de cate ori deschide gura sa injure intr-o anumita directie si anumiti oameni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat in cadrul declaratiei de presa pe care a sustinut-o miercuri afirmatiile facute de presedintele Traian Basescu la adresa sa si a premierului Victor Ponta. Domnul.

Ponta spera ca liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al lui Crin Antonescu

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul sedintei BPN, ca isi doreste ca marti seara liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al luiCrinAntonescu. Vreau.

Cum vede Crin ruperea USL: PSD nu vrea un om ca Iohannis in Guvern si trebuie sa inceapa campania pentru un candidat propriu la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi, in cadrul emisiunii Dupa 20 de ani difuzate de PRO TV, ca nu mai are incredere in premier si nu crede ca USL va mai rezista.

Crin Antonescu: ii cer lui Ponta sa ia act de decizia ireversibila a PNL si sa nu mai incerce tratative si negocieri, e nedemn

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel public la adresa primului ministru, Victor Ponta, caruia i-a cerut sa ia act de decizia ireversibila a PNL de iesire din USL si sa nu mai incerce negocieri cu.

Crin Antonescu: Tariceanu m-a sunat din biroul lui Ponta. Asa situatie de jena n-am parcurs in 24 de ani de politica

In cadrul declaratiei de presa sustinute miercuri, Crin Antonescu a vorbit si despre demisia din PNL a lui Calin Popescu Tariceanu. Ceea ce s-a intamplat astazi a fost un lucru fara precedent, un lucru.

Se retrage Crin Antonescu din cursa prezidentiala?.

Liderul liberalilor ar putea sa-si reconsidere candidatura pentru Palatul Cotroceni, daca reuseste sa-i convinga pe ceilalti lideri ai dreptei ca miza prezidentialelor este si schimbarea guvernului Ponta. Aceasta este lectia pe care a invatat-o Crin Antonescu din aventura USL. Candidatul PNL pentru Palatul Victoria este deja profilat: Klaus Iohannis. Despartirea PNL de PSD redeschide posibilitatea dreptei de a castiga alegerile prezidentiale, daca liderii din aceasta zona .

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

Crin Antonescu: ii cer lui Ponta sa ia act de decizia ireversibila a PNL. Este o degradare sa incerce in continuare tratative

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a solicitat, miercuri, premierului Victor Ponta sa ia act de decizia ireversibila a liberalilor cu privire la ruperea USL. Antonescu crede ca orice incercare de continuare a.

Crin Antonescu: in Romania, nu toate partidele fac politica pentru ciolan. ...

Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta cu nume si prenume care s-a solidarizat cu Tariceanu. Am vorbit azi cu domul Tariceanu dar in conditii pe care nici nu as vrea sa le evoc. M-a sunat din biroul domnului Ponta Crin Antonescu: Basescu ar trebui sa inteleaga ca a veni si insulta mereu, pe criterii strict partizane a unor lideri politici doar pe motivul ca nu-ti plac, nu este un model de urmat si sper sa se .

Crin Antonescu: Am apreciat foarte mult prestatia mediatica a lui Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a fost foarte impresionat de prestatia lui Victor Ponta, de marti seara, a carui interventie a catalogat-o drept de efect teatral. inainte de sedinta liberalilor,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )