Libnet.ro
UNICEF

08:00

Crin Antonescu, in direct pe B1 TV: USL s-a rupt cand s-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile

B1 B1,
Crin Antonescu, in direct pe B1 TV: USL s-a rupt cand s-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, despre motivele care au dus la ruperea Uniunii Social Liberale, precizand ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului. continuă pe B1

Crin Antonescu: USL s-a rupt cand s-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, despre motivele care au dus la ruperea Uniunii Social Liberale, precizand ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului.

Crin Antonescu: Dan Voiculescu nu a fost nici aranjorul din umbra si nici inventatorul USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca Dan Voiculescu nu a fost aranjorul din umbra si nici macar inventatorul USL. intrebat de ce mergea la.

Crin Antonescu: La prezidentiale, PNL va obtine 20% prin vot direct, nu prin redistribuire (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineata, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca candidatul Partidului National Liberal la prezidentiale va obtine 20%in urma.

Crin Antonescu: Nu ma duceam cand ma chema Dan Voiculescu. Nu a fost aranjatorul si inventatorul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat astazi, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata pe B1 TV, incepand cu ora 11. Principalele teme de discutie anuntate sunt legate de campania electorala si despre perspectivele pentru alegerile prezidentiale.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

Crin Antonescu: Nu ma duceam la Grivco cand ma chema Voiculescu. Nu a fost el aranjatorul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la emisiunea Evenimentul Zilei, despre motivele care au condus la ruperea USL, despre relatia cu Dan Voiculescu, despre numirile de procurori si de directori de servicii secrete, dar si despre candidatura pe care o va sustine PNL pentru Presedintie.

Antonescu, despre ruperea USL: S-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile. Ponta a mintit. Nu Voiculescu a fost inventatorul USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni transmise de postul B1TV, ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului mai multe semne ca nu vor respecta lucrurile stabilite si ca liberalii au ales sa iasa din USL.

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Nu mai exista USL si indiferent de rezultatul de pe 25 mai PNL va avea drumul propriu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT cu principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la 21.30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, unde va vorbi despre evolutia campaniei pentru europarlamentare, dar si despre tandemul pe care il formeaza cu prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis, in perspectiva alegerilor prezidentiale din noiembrie.

Crin Antonescu: Eu si Iohannis ne dorim un guvern fara PSD. imi dau demisia daca PNL nu ia 20% la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, unde va vorbi despre evolutia campaniei pentru europarlamentare, dar si despre tandemul pe care il formeaza cu prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis, in perspectiva alegerilor prezidentiale din noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )