Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica. continuă pe Adevărul

VIDEO Crin Antonescu: Daca devin presedinte, nu i-as schimba pe Kovesi si Nitu. Nu spun asta in legatura cu Maior si cu Melescanu, in primul rand nu stim daca vor ei sa ramana

Presedintele PNL Crin Antonescu a reiterat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca in cazul in care castiga alegerile prezidentiala, nu intentioneaza sa ii schimbe pe Tieriu Nitu si pe Laura Codruta Kovesi din functiile de procuror general, respectiv procuror sef al DNA, preferand continuitatea. Intrebat daca vor ramane si directorii SRI si SIE, liderul liberal a aratat ca nu a spus acest lucru referitor la George Maior si, respectiv, Teodor Melescanu, si ca, in primul rand, nu stim daca vor ei sa ramana.

Politic Show: Crin Antonescu: De o alianta cum a fost USL nu mai poate fi vorba; Visul lui Tariceanu pentru Romania: O sa spuneti ca e prea mult, ca nu se poate; Gafa de campanie. Deputat PNL, suparat ca PSD a fost lasat sa fure singur

Ministrul Rovana Plumb a inventat judetul Timisoara. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a inventat un judet. In cadrul unei conferinte de presa, Plumb. Iohannis, sah la Ponta: Exclus PSD daca voi fi premier!Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri ca, in cazul in care va ajunge in pozitia.

Crin Antonescu baga PNL in sedinta. Ce il nemultumeste pe seful liberalilor

Crin Antonescu baga partidul in sedinta dupa vizita sa in SUA. Biroul permanent al PNL se va reuni azi la ora 15. Se pare ca seful liberalilor este nemultumit ca PNL nu sta prea bine in sondaje.

Crin Antonescu: Dan Voiculescu nu a fost nici aranjorul din umbra si nici inventatorul USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca Dan Voiculescu nu a fost aranjorul din umbra si nici macar inventatorul USL. intrebat de ce mergea la.

Crin Antonescu, in direct pe B1 TV: USL s-a rupt cand s-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, despre motivele care au dus la ruperea Uniunii Social Liberale, precizand ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului.

Crin Antonescu: USL s-a rupt cand s-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, despre motivele care au dus la ruperea Uniunii Social Liberale, precizand ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului.

Crin Antonescu: Nu ma duceam la Grivco cand ma chema Voiculescu. Nu a fost el aranjatorul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la emisiunea Evenimentul Zilei, despre motivele care au condus la ruperea USL, despre relatia cu Dan Voiculescu, despre numirile de procurori si de directori de servicii secrete, dar si despre candidatura pe care o va sustine PNL pentru Presedintie.

Crin Antonescu: Nu ma duceam cand ma chema Dan Voiculescu. Nu a fost aranjatorul si inventatorul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat astazi, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata pe B1 TV, incepand cu ora 11. Principalele teme de discutie anuntate sunt legate de campania electorala si despre perspectivele pentru alegerile prezidentiale.

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Nu mai exista USL si indiferent de rezultatul de pe 25 mai PNL va avea drumul propriu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT cu principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Crin Antonescu: Ponta nu poate evita la infinit dezbaterea motiunii de cenzura (VIDEO)

Liderul PNL Crin Antonescu a cerut, luni, ca motiunea de cenzura depusa impreuna cu PDL, PMP si PPDD sa fie citita in cursul zilei in plenul reunit al Parlamentului sau cel tarziu marti dimineata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )