Libnet.ro
UNICEF

08:15

Crin Antonescu: Dan Voiculescu nu a fost nici aranjorul din umbra si nici inventatorul USL

B1 B1,
Crin Antonescu: Dan Voiculescu nu a fost nici aranjorul din umbra si nici inventatorul USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca Dan Voiculescu nu a fost aranjorul din umbra si nici macar inventatorul USL. intrebat de ce mergea la. continuă pe B1

Crin Antonescu: Daniel Constantin nu e major din punct de vedere politic. Sa speram ca Ponta e

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca nu intelege cum se lupta PSD cu Traian Basescu si Elena Udrea, precizand ca tot ce vede sunt doar.

Jurnalistul Stelian Negrea a castigat procesul cu Dan Voiculescu, in cazul dezvaluirilor din trustul Intact

Jurnalistul Stelian Negrea, fostul sef al Departamentului de Investigatii al trustului Intact, a castigat procesul pe care Dan Voiculescu i l-a intentat dupa ce Negrea a facut publice practici editoariale de.

Crin Antonescu: Nu ma duceam cand ma chema Dan Voiculescu. Nu a fost aranjatorul si inventatorul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat astazi, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata pe B1 TV, incepand cu ora 11. Principalele teme de discutie anuntate sunt legate de campania electorala si despre perspectivele pentru alegerile prezidentiale.

Politic Show: Crin Antonescu: De o alianta cum a fost USL nu mai poate fi vorba; Visul lui Tariceanu pentru Romania: O sa spuneti ca e prea mult, ca nu se poate; Gafa de campanie. Deputat PNL, suparat ca PSD a fost lasat sa fure singur

Ministrul Rovana Plumb a inventat judetul Timisoara. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a inventat un judet. In cadrul unei conferinte de presa, Plumb. Iohannis, sah la Ponta: Exclus PSD daca voi fi premier!Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri ca, in cazul in care va ajunge in pozitia.

Crin Antonescu: Nu ma duceam la Grivco cand ma chema Voiculescu. Nu a fost el aranjatorul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la emisiunea Evenimentul Zilei, despre motivele care au condus la ruperea USL, despre relatia cu Dan Voiculescu, despre numirile de procurori si de directori de servicii secrete, dar si despre candidatura pe care o va sustine PNL pentru Presedintie.

Crin Antonescu: Cuplul Ponta-Sova vrea sa dea Portul Constanta, in mod neconstitutional, prin HG

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Dan Sova, doresc sa transfere catre clanul Mazare o cota parte din actiunile de la Portul Constanta printr-o Hotarare de Guvern,.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Niciodata Presedintia Romaniei nu a fost o obsesie sau o tinta absoluta pentru mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui PNL.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

VIDEO Crin Antonescu: Daca devin presedinte, nu i-as schimba pe Kovesi si Nitu. Nu spun asta in legatura cu Maior si cu Melescanu, in primul rand nu stim daca vor ei sa ramana

Presedintele PNL Crin Antonescu a reiterat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca in cazul in care castiga alegerile prezidentiala, nu intentioneaza sa ii schimbe pe Tieriu Nitu si pe Laura Codruta Kovesi din functiile de procuror general, respectiv procuror sef al DNA, preferand continuitatea. Intrebat daca vor ramane si directorii SRI si SIE, liderul liberal a aratat ca nu a spus acest lucru referitor la George Maior si, respectiv, Teodor Melescanu, si ca, in primul rand, nu stim daca vor ei sa ramana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )