Libnet.ro
UNICEF

12:30

Crin Antonescu: Nu exclud o candidatura a lui Victor Ponta la Presedintie, nemaiputand vorbi atunci de USL

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Nu exclud o candidatura a lui Victor Ponta la Presedintie, nemaiputand vorbi atunci de USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat luni ca nu exclude o candidatura a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie nu se mai poate vorbi de USL, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Nu exclud o candidatura a lui Ponta la Presedintie. in acest caz nu mai putem vorbi de USL

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat luni ca nu exclude o candidatura a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie nu se mai poate vorbi de USL. El a.

Antonescu: Nu exclud o candidatura a lui Ponta la Presedintie, dar atunci nu mai putem vorbi de USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, luni, ca nu exclude o candidatura a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie nu se mai poate vorbi de USL. El a fost.

Antonescu nu exclude o candidatura a lui Ponta la alegerile prezidentiale

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nu exclude o candidatura a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie nu se mai poate vorbi de USL.

Ce spune Antonescu despre candidatura la Presedintie: Ati visat azi noapte ceva?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?, scrie Mediafax .

Premierul Victor Ponta si seful Senatului, Crin Antonescu, sunt asteptati la Cluj. Se inaugureaza noua pista a aeroportului

Noua pista de 2100 de metri a Aeroportului International Avram Iancu din Cluj se va inaugura azi, 26 octombrie, printr-un miting aviatic care va incepe la ora 13. 00 si la care sunt asteptati peste 10. 000 de oameni. La eveniment si-au anuntat prezenta premierul statului, Victor Ponta, si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Consilierul lui Ponta, Dan Sultanescu: Crin Antonescu da impresia ca preia rolul de opozant intern al premierului

Consilierul lui Victor Ponta Dan Sultanescu scrie, intr-un editorial pe site-ulObiectiv. info, ca liberalii au boicotat timp de doua zile mediatizarea vizitei in SUA a premierului. Sultanescu avertizeaza ca daca iesirile liberalilor au avut ca scop boicotarea USL, atunci trebuie sa ne asteptam la un final de an incins.

Cristian Diaconescu despre discutiile privind acordul de colaborare intre Traian Basescu si Victor Ponta: Evaluarea mea nu e optimista / Romania trebuie sa uite orice garantie de securitate care acum functioneaza, daca nu respecta statul de drept. Sunt c

Cristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale, a declarat vineri dimineata la B1 ca nu este optimist in privinta discutiilor care au loc in acest moment intre Presedintie si Guvern privind mentinerea acordului de colaborare intre Traian Basescu si Victor Ponta. Evaluarea mea nu e optimista, a raspuns Diaconescu la intrebarea legata de stadiul negocierilor. Cristian Diaconescu a mai afirmat ca Statele Unite vor sa se asigure ca statul de drept si neinterferenta politica in justitie vor fi respectate in aceasta tara in Romania - n. red. ) - acesti piloni ai democratiei. Din punctul de vedere al Statelor Unite, Romania trebuie sa uite orice garantie de securitate care acum functioneaza, daca nu respecta statul de drept. Diaconescu a mai spus ca Victor Ponta nu a cerut mandat de la Administratia Prezidentiala pentru vizita in SUA.

Victor Ponta, despre pactul de coabitare: Cu Basescu nu se poate negocia pentru ca stie ca pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat despre Comisia Guvern-Presedintie care discuta pactul de coabitare, ca nu se poate negocia cu Traian Basescu pentru ca acesta stie ca va pleca, liderul PSD aratand ca presedintele nu se va duce chiar acasa, ci, probabil, va merge la vreun tribunal, transmite Mediafax.

Cristian Diaconescu despre discutiile privind acordul de colaborare intre Traian Basescu si Victor Ponta: Evaluarea mea nu e optimista

Cristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale, a declarat vineri dimineata la B1 ca nu este optimist in privinta discutiilor care au loc in acest moment intre Presedintie si Guvern privind mentinerea acordului de colaborare intre Traian Basescu si Victor Ponta. Evaluarea mea nu e optimista, a raspuns Diaconescu la intrebarea legata de stadiul negocierilor.

Crin Antonescu, intrevedere oficiala cu Maresalul Seimului Republicii Polone.

Presedintele Senatului Crin Antonescu a avut, luni, o intrevedere oficiala cu Maresalul Seimului Republicii Polone, Eva Kopacz, in cadrul vizitei oficiale in Republica Polona. In cadrul intrevederii, Crin Antonescu a apreciat cooperarea dintre Romania si Polonia in plan politic, economic, cultural si militar, in cadrul Parteneriatului strategic bilateral. Polonia este pentru Romania un partener cheie in cadrul Uniunii Europene, cele doua tari impartasind viziuni comune in ceea ce priveste .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )