Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce spune Antonescu despre candidatura la Presedintie: Ati visat azi noapte ceva?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune Antonescu despre candidatura la Presedintie: Ati visat azi noapte ceva?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Antonescu, intrebat daca ramane candidatul USL la Presedintie: Ati visat azi noapte ceva?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat, sambata, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, inainte de inaugurarea noii piste, daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?, potrivit Mediafax.

Antonescu, intrebat daca ramane candidatul USL pentru Presedintie: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat, sambata, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, inainte de inaugurarea noii piste, daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a.

Crin Antonescu, intrebat la Cluj daca ramane candidat la Presedintie: Ati visat azi-noapte ceva?

Seful Senatului, Crin Antonescu, a fost intrebat, sambata, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, inainte de inaugurarea noii piste, daca a ramas candidatul USL la Presedintie. Acesta a raspuns printr-o intrebare: S-a schimbat ceva? Ati visat azi-noapte ceva?.

Reactia lui Antonescu despre cresterea cotei unice: A existat o discutie!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a admis ca a existat o discutie la nivelul USL despre cresterea cotei unice, dar una informala si ipotetica, mentionand ca nu a fost avansata insa ca propunere din partea PSD sau a PNL si nimeni.

Cota unica isca IRONII in USL: ce spune Dragnea despre Chitoiu

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a ironizat, joi, pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, aratand ca, din cate isi aduce aminte, acesta era ministru si ca, impreuna cu ANAF, se ocupa de colectarea veniturilor si nu de a spune ca nu e de acord.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )