Libnet.ro
UNICEF

10:15

Crin Antonescu: Stim cine va fi prim-ministru, va fi Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Stim cine va fi prim-ministru, va fi Victor Ponta

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a reiterat, joi, la lansarea programului de guvernare a USL, ca Victor Ponta ramane propunerea uniunii pentru functia de premier. Vezi principalele declaratii ale. continuă pe Antena3

Victor Ponta contureaza o posibila criza dupa alegeri: USL obtine peste 50%, Basescu refuza premierul, noi il suspendam

Primul ministru Victor Ponta a vorbit joi seara, la TVR, despre o eventuala criza politica ce ar putea izbucni dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel, liderul USL a conturat un scenariu in care USL.

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii AMRO

Primul-ministru Victor Ponta s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantii American Romanian Business Council AMRO), arata un comunicat remis redactiei.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Romania a iesit din recesiune. Un merit foarte mare il are ministrul de Finante

Primul ministru Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa in urma intalnirii pe care a avut-o cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni. A fost un moment foarte bun in care impreuna cu presedintele.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Victor Ponta pentru a discuta despre bugetul din 2014 2020 si acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu l-a chemat pe primul ministru Victor Ponta la discutii, la Palatul Cotroceni. Discutiile se vor purta pe tema acordului cu FMI si a bugetului 2014 2020. De asemenea, cei doi vor mai.

Victor Ponta: Voi solicita oficial mandat pentru Consiliul European. Nu va fi conflict cu Traian Basescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, ca ii va solicita presedintelui Traian Basescu mandatul pentru a merge la summitul din 22-23 noiembrie al Consiliului European. Martea viitoare, pe 13, particip la.

Victor Ponta lauda discursul lui Crin Antonescu despre prostituatii perpetui: A fost un discurs foarte bun. Ne completam

Premierul Victor Ponta a laudat discursul partenerului sau de guvernare Crin Antonescu, pentru discursul privind prostituatii perpetui, rostit la lansarea programului USL. intrebat daca stie cine sunt.

Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premier, nimeni

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Antonescu, cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

LIVE TEXT Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premi

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )