Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: Trebuie sa ne pretuim simbolurile nationale

B1 B1,
Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: Trebuie sa ne pretuim simbolurile nationale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca este de acord cu gratierea lui Gica Popescu si se alatura demersului initiat de presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care a evolutat Gica Popescu,. continuă pe B1

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

Antonescu vrea gratierea lui Gica Popescu: Simbolurile sportului romanesc trebuie apreciate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca se alatura personal demersului initiat de presedintele clubului Dunarea Calafat, care a pornit o campanie menita sa duca la gratierea lui Gica Popescu.

Ponta, Antonescu si Zgonea sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Victor Ponta, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat joi, in exclusivitate pentru Gandul, ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu. In calitate de sef al Executivului insa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

Gicu Balaci, presedintele clubului Dunarea Calafat, strange semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu

Gicu Balaci, presedintele gruparii Dunarea Calafat, strange semnaturi pentru ca Gica Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor, sa fie eliberat, informeaza televiziunile de stiri.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: Ca simplu cetatean sustin cererea, dar ca premier nu ma pot pronunta

Premierul Victor Ponta afirma ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, dar ca in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta. Ca premier nu.

Liderii politici din Romania sustin gratierea lui Gica Popescu. Cum se obtine o gratiere

Sustinerea pentru Gica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani si o luna de inchisoare, nu a intarziat sa apara. Politicieni, persoane publice, dar si presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care Baciul a jucat, sustin gratierea fostului fotbalist.

intre gratierea lui Miron Cozma si gratierea lui Gica Popescu

Dintre toti cei opt condamnati in lotul evazionistilor din fotbal, Gica Popescu si-a invatat lectia. Spre deosebire de ceilalti, Popescu chiar a gresit. El e un amator, nu un bandit de profesie. Un naiv intrat intr-un anturaj gresit, nu un borfas care toata viata din asta a trait. Un om care a cazut in patima lacomiei, nu un infractor versat.

Dosarul Transferurilor. Prietenii lui Gica Popescu vor sa ceara gratierea in cazul ...

Daca Cristi Borcea si Gigi Netoiu au anuntat deja ca vor cere Instantei Supreme anularea pedepselor, potrivit unor noi informatii, Gica Popescu ar putea cere gratierea, informeaza B1TV. Pana acolo mai e insa cale lunga, deoarece fostul tricolor trebuie sa astepte motivarea deciziei de condamnare. Oficialii de la Dunarea Calafat, prima echipa din cariera lui Gica Popescu, vor sa depuna un memoriu la Presedintie, pentru gratierea fostului capital al nationalei, care a fost condamnat definitiv .

Cristian Tudor Popescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Nimeni nu este mai presus de lege

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu este de acord cu argumentele aduse de unii politicieni care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )