Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cristian Tudor Popescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Nimeni nu este mai presus de lege

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Nimeni nu este mai presus de lege

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu este de acord cu argumentele aduse de unii politicieni care. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu: Basescu vrea sa puna presiune pe Guvernul Ponta cu cererile UDMR

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Subiectiv, ca Basescu incearca sa puna presiune pe Guvernul Ponta pentru a accepta in programul de guvernare solicitarile.

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: Ca simplu cetatean sustin cererea, dar ca premier nu ma pot pronunta

Premierul Victor Ponta afirma ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, dar ca in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta. Ca premier nu.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

Ponta, Antonescu si Zgonea sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Victor Ponta, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat joi, in exclusivitate pentru Gandul, ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu. In calitate de sef al Executivului insa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Gicu Balaci, presedintele clubului Dunarea Calafat, strange semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu

Gicu Balaci, presedintele gruparii Dunarea Calafat, strange semnaturi pentru ca Gica Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor, sa fie eliberat, informeaza televiziunile de stiri.

Sinteza zilei: Sportivii de aur ai Romaniei, despre condamnarea lui Gica Popescu

Mihai Gadea a stat de vorba, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, cu marii sportivi ai Romaniei, cu privire la situatia in care se afla acum fostul international Gica Popescu, condamnat marti, de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )