Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu si Victor Ponta, reuniune de urgenta: La intalnire a fost chemat si ministrul Transporturilor

B1 B1,
Crin Antonescu si Victor Ponta, reuniune de urgenta: La intalnire a fost chemat si ministrul Transporturilor

CopresedintiiUSLCrinAntonescu si Victor Ponta s-au reunit de urgenta, duminica seara, la sediul USL. Premierul Victor Ponta a plecat spre sediulUSL dupa terminarea sedintei CSAT. La. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI. Procurorii sustin ca ordonanta facea jocurile in scandalul de coruptie Carpatica Asigurari

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta. DNA sustine ca ordonanta de urgenta a fost promovata pentru a proteja interesele firmei de asigurari Carpatica. Reamintim ca nota de fundamentare a ordonantei a fost semnata de vicepremierul Daniel Chitoiu, a carui sotie este urmarita penal in dosarul Carpatica Asigurari. Totodata, seful ASF este Dan Radu Rusanu, nasul familiei Chitoiu.

Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta.

Schimb de scrisori intre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema noului Cod Penal: Premierul spune ca ministrul Justitiei va prezenta Guvernului propuneri de modificare a noului Cod Penal

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea noului Cod Penal. Aceasta in conditiile in care noul Cod ar urma sa intre in vigoare de la 1 februarie 2014 putand crea o serie de disfunctionaliati in sistemul judiciar. Premierul i-a raspuns printr-o alta scrisoare aratand ca atat Codul Penal, cat si cel de Procedura Penala, au fost promulgate de presedinte. Pe de alta parte, premierul a precizat ca urmeaza ca dupa dezbaterea care a avut loc astazi, 30 ianuarie 2014, in cadrul CSM, ministrul Justitiei sa prezinte Guvernului propunerile de modificare. Scrisorile au fost facute publice de catre Guvern.

Crin Antonescu infirma numele vehiculate si posibilitatea remanierii unor ministri liberali

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, duminica seara, la sfarsitul unei sedinte a UniuniiSocial Liberale, ca numele ministrilor liberali vehiculate privind o eventuala remaniere.

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Imi pare foarte rau din punct de vedere uman, a fost un ministru foarte bun

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministrul liberal Relu Fenechiu la inchisoare cu executare, dar din punct de vedere uman ii pare foarte rau.

Victor Ponta s-a intalnit cu seful MI-6.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6, John Sawers, cu care a discutat despre combaterea terorismului. Cu acest prilej a fost apreciata excelenta cooperare dintre institutiile de securitate romanesti si britanice in prevenirea si combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetatenilor din cele doua state sau care sunt indreptate impotriva membrilor NATO si ai .

Victor Ponta: Soferii din Constanta au ignorat avertizarile, voi verifica ce sanctiuni sunt in Vest sau SUA

Restrictiile de circulatie nu au fost respectate in Constanta, iar soferii au ignorat semnalele politiei si au plecat la drum in viscol dupa care au cerut ajutor autoritatilor, a afirmat joi premierul Victor Ponta, adaugand ca va verifica ce sanctiuni sunt aplicate in Europa de Vest sau SUA in astfel de cazuri.

Victor Ponta: Declaratia lui Bunea Stancu, inacceptabila. Ar trebui sa isi ceara scuze

Premierul Victor Ponta afirma ca declaratia presedintelui Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu, referitoare la o jurnalista este inacceptabila si considera ca acesta trebuie sa-si ceara scuze. Consider declaratia domnului Bunea Stancu ca fiind total gresita, inacceptabila si trebuie sa-si ceara scuze, a spus Ponta, duminica, intr-o conferinta de presa, intrebat daca ii reproseaza ceva presedintelui CJ Braila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )