Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristi Borcea a mai dat un tun de cel putin un milion de euro. Ce vanzare a facut in pandemie

Playtech Playtech,
Cristi Borcea a mai dat un tun de cel putin un milion de euro. Ce vanzare a facut in pandemie

Cristi Borcea a dat o lovitura de aproximativ 1 milion de euro. Acesta a lasat-o fara hotelul din Botosani pe prima lui sotie, care se ocupa de imobil. Tun de cel putin un milion de euro pentru Cristi Borcea Cristi Borceaa decis sa vanda hotelul din Botosani, care era administrat de Mihaela, prima sa sotie. continuă pe Playtech

Ce pasiuni are Milan, fiul lui Cristi Borcea. Deloc nu ii calca pe urme tatalui sau

Milan Borcea nu ii calca deloc pe urme tatalui. Micutul este acaparat de dorintele mamei, iar pentru asta este laudat de fani. Ce face si cum reuseste sa-i ocupe timpul mama sa? Ccare sunt pasiunile lui Milan Borcea? Milan este primul copil al familiei si a fost singurul care a beneficiat de atentia ambilor parinti .

Coronavirus: Imunitatea impotriva COVID-19 ar dura cel putin patru luni - studiu

Anticorpii pacientilor diagnosticati cu COVID-19 se mentin in organism timp de cel putin patru luni dupa infectare si ar oferi imunitate impotriva coronavirusului in aceasta perioada, potrivit unui studiu publicat marti de Institutul National pentru Sanatate si Asistenta Sociala THL) din Finlanda, citat de site-ul televiziunii publice finlandeze, ylfe. fi, transmite Agerpres.

STUDIU: Imunitatea contra COVID-19 dureaza cel putin patru luni

Specialistii au constatat ca anticorpii pacientilor infectati cu COVID-19 raman in organism timp de cel putin patru luni dupa depistaresi confera imunitatein aceasta perioada, arata un.

Cel putin 11 migranti au murit intr-un naufragiu in largul Tunisiei

Cel putin 11 migranti au murit in naufragiul ambarcatiunii la bordul careia se aflau, in largul Tunisiei, a anuntat un reprezentant de securitate tunisian, transmite Reuters.

Cum faci acasa cel mai delicios sos de usturoi. E mai bun decat cel de la KFC

Romanii iubesc ceapa si uturoiul, iar sosul de usturoi a devenit in cele din urma cea mai buna alegere langa un un pranz copios. Cum sa faci un sos mai bun decat cel de la KFC? N-ai nevoie de multe si nici nu e greu de facut. Care sunt pasii si de ce ingrediente ai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )