Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip vor canta din nou impreuna

Antena3 Antena3,
Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip vor canta din nou impreuna

Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip vor canta din nou impreuna. Este vorba insa de numai doua concerte, pe 22 si 23 mai. Pe scenele din Cluj Napoca si Targu Mures se vor auzi hiturile lansate in aceasta. continuă pe Antena3

Ce puteti vedea in acest an la Zilele Clujului: Cristi Minculescu cu Iris pe aceeasi scena si baterea unui record de cup song cu Alexandra Ungureanu

Peste 100 de evenimente in 10 parti ale orasului si pentru toate varstele. De asta vor avea parte clujenii la a V-a editie a Zilelor Clujului, care va avea loc intre 22 si 26 mai. Evenimentul face parte din programul Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeana a Tineretului.

Cristi Minculescu revine alaturi de Iris

Cristi Minculescu se va reuni cu fostii sai colegi din trupa Iris pentru doua concerte, alaturi de soprana Felicia Filip, care se vor desfasura pe 22 mai, la Cluj-Napoca, si pe 23 mai, la Targu-Mures.

Rafael paraseste formatia Iris. Cristi Minculescu s-ar putea intoarce in trupa

Cristi Minculescu s-ar putea intoarce in formatia Iris, dupa trei ani de cand a parasit trupa, timp in care fostul solist a trait mai mult in Germania, unde a derulat proiecte artistice, dar a facut naveta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )