Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cristian Busoi: Este de departe unul dintre cele mai tensionate summituri din istoria UE. Cred ca vor reusi sa isi impuna punctul de vedere Romania si statele care incearca sa gaseasca o cale de mijloc (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Busoi: Este de departe unul dintre cele mai tensionate summituri din istoria UE. Cred ca vor reusi sa isi impuna punctul de vedere Romania si statele care incearca sa gaseasca o cale de mijloc (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi a comentat, luni, in direct pe B1 TV, negocierile de la summitul Consiliului European de la Bruxelles, unde liderii celor 27 de state nationale incearca deja de patru zile sa. continuă pe B1

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

Fructul toxic pe care il consumam cu totii. Este un adevarat pericol pentru sanatate! Cum recunosti pepenele injectat

Vara a venit si o data cu ea si sezonul in care pepenele este vedeta. Acesta este considerat unul dintre cele mai sanatoase fructe. Asta in cazul in care este crescut natural, fara ajutor din partea crescatorului care nu este deloc interesat de sanatatea cumparatorului, ci de castigul personal. Din pacate, specialistii in sanatate atrag atentia ca din ce in ce mai multi pepeni de pe piata sunt plini de substante daunatoare.

O noua lovitura pentru turisti: Localurile din Mallorca au fost inchise, dupa ce turistii germani si britanici au sfidat regulile de protectie

O noua veste trista pentru cei care doreau sa isi petreaca vacantele de vara in strainatate. Localurile din Mallorca, una dintre cele mai cunoscute si atractive destinatii din insulele Baleare, au fost.

Da, si topmodelele citesc! Ce lecturi prefera unele dintre cele mai frumoase femei din lume?

In plina pandemie, cand petrecerile si evenimentele de orice fel sunt scoase de pe lista, topmodelele sunt in stare de orice numai sa reuseasca sa alunge cumva plictiseala, chiar si sa-si arunce ochii pe-o carte. Cel putin asta reiese din fotografiile postate pe social media, unde lasa de banuit ca noul lor hobby este lectura, bineinteles!.

Cristian Busoi, presedinte al Comisiei ITRE din Parlamentul European: Negocierile pentru redresarea economica a Europei si pentru bugetul 2021-2027 trebuie finalizate in timpul mandatului Germaniei la conducerea UE

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, presedinte alComisieipentru Industrie, Cercetare si Energie ITRE) din Parlamentul European, este de parere ca negocierile pentru redresarea economica a Europei.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

Cadre medicale surprinse fara masca in unul din cele mai mari focare de coronavirus si medicamente expirate gasite in trusele de urgenta

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Galati au amendat 11 cadre medicale, 9 de la Spitalul de Urgenta si 2 de la Spitalul de Copii, pentru ca nu purtau masca. in plus, s-a descoperit ca anchetele epidemiologice nu s-au facut la timp.

Detalii mai putin stiute despre Gina Pistol. Ce studii are de fapt aceasta si care a fost primul ei job

Gina Pistol este astazi una dintre cele mai in voga vedete din showbiz. Prezinta doua dintre cele mai de succes de emisiuni de pe piata, Asia Express si Chefi la Cutite, si se poate declara in sfarsit multumita si pe plan sentimental.

John Lewis, unul dintre cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, a murit la varsta de 80 de ani

John Lewis, unul din cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, congresman democrat, a murit la varsta de 80 de ani in urma unui cancer pancreatic, a anuntat presedinta Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi.

Andreea Esca: Da, am fost bolnava de Covid-19, atat eu, cat si sotul meu si unul dintre copii

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor ProTV, a confirmat luni seara ca a fost bolnava de Covid-19, la fel si sotul sau si unul dintre copii, dar ca toti trei sunt in prezent bine, ultimele rezultate ale testelor pentru coronavirus fiind negative.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )