Libnet.ro
UNICEF

18:45

John Lewis, unul dintre cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, a murit la varsta de 80 de ani

Adevărul Adevărul,
John Lewis, unul dintre cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, a murit la varsta de 80 de ani

John Lewis, unul din cei mai importanti activisti americani pentru drepturi civile, congresman democrat, a murit la varsta de 80 de ani in urma unui cancer pancreatic, a anuntat presedinta Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi. continuă pe Adevărul

Un copil roman, geniu in astronomie. Este unul dintre cei mai buni studenti din lume

Cunoastem eroul zilei, unul dintre copiii geniali ai Romaniei. La doar 19 ani, Rares Grozavescu are realizari incredibile. Acesta a lucrat la conceperea unei drone pompier, a unei camere care creeaza nori si a finalizat trei proiecte de cercetare.

Dusmanul lui Gigi Becali are probleme uriase. Unul dintre milionarii Romaniei, in vizorul ANAF

Unul dintre cei mai bogati cetateni romani a primit o vizita din partea ANAF, care i-a verificat averea personala. Barbatul face parte din categoria multi-milionarilor fantomatici, a caror aparitii publice le numeri pe degete. Ce au descoperit inspectorii Fiscului si care este decizia de ultima ora a judecatorilor, aflati in continuare. Dusmanul lui Becali are .

Dorian Popa, in topul celor mai urmariti vloggeri ai momentului. Ce studii a absolvit artistul

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti din tara noastra, facandu-se remarcat atat prin atitudinea lui exuberanta, cat si prin talentul muzical.

Ioana Ginghina s-a mutat cu noul iubit, Cristi Pitulice. Cei doi indragostiti si fiica actritei au petrecut si-au petrecut vacanta impreuna (GALERIE FOTO-VIDEO))

Ioana Ginghina a recunoscut ca s-a mutat cu noul ei iubit, Cristi Pitulice. Dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol, actrita a inceput o relatie cu un unul dintre cei mai cunoscuti influenceri in.

Lidl iti da bani: cum primesti 50 lei de la retailerul german

Lidl, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata noastra, vine cu o promotie in ton cu vara. Reprezentantii supermarketului ofera 100 de vouchere a cate 50 de lei fiecare. Ce trebuie.

Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole. Adevarul despre legatura dintre cei doi

Intre regretata artista Madalina Manole si Radu Valcan a existat o legatura speciala, acesta aparand chiar intr-unul dintre videoclipurile vedetei. Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole Astfel, Radu Valcan si Madalina Manole s-au cunoscut in anul 2000, la filmarile videoclipului Cand sunt cu tine. Pe vremea aceea, Radu Valcan era manechin, iar Madalina .

Exclusiv. Topul celor mai bogati manelisti din Romania

Primul in top este nimeni altul decat Dan Bursuc. Este unul dintre cei mai mari producatori de manele, compozitor, dar si artist de renume care a lansat in lumea muzicii de profil numeroase nume.

Medic: Psihoza in Romania s-a concentrat mai mult pe internare decat pe Covid

Fost manager al Spitalului Municipal Campulung Muscel pe perioada starii de urgenta si unul dintre cei mai apreciati stomatologi din Arges, doctorul Andrei Aron a scris o postare dura pe Facebook legat de psihoza privind COVID-19, postare devenita virala.

HORIA CARDOS, Agroland: Criza iti ofera cele mai bune solutii pentru o crestere economica solida

Proprietarul Agroland, Horia Cardos, este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Romani.

Catalin Botezatu a marturisit ca ar fi tentat sa intre in politica. Studiile si cariera celebrului designer

Este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din tara noastra, a castigat numeroase premii pentru creatiile sale, e jurat al emisiunii Bravo ai stil si e un burlac ravnit de numeroase femei. Catalin Botezatu, fiindca despre el este vorba, se poate lauda cu o cariera impresionanta in lumea modei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )