Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cristian Diaconescu: Declaratia lui Ponta despre imunitatea lui Basescu este infernala

Hotnews Hotnews,
 Cristian Diaconescu: Declaratia lui Ponta despre imunitatea lui Basescu este infernala

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a declarat la RFI ca declaratia premierului Victor Ponta despre dosarele presedintelui Traian Basescu este infernala. La fel de bine ar putea fi vorba de o simpla aiureala, crede el. continuă pe Hotnews

Cristian Diaconescu sare in apararea sefului: Declaratia lui Ponta despre imunitatea lui Basescu ESTE INFERNALA

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu sare in apararea sefului sau si considera infernale declaratiile premierului Victor Ponta, care a aratat ca, la anul, Traian Basescu ar putea fi inculpat pentru.

Declaratiile lui Ponta despre imunitatea lui Basescu sunt infernale

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu considera infernale declaratiile premierului Victor Ponta, care a aratat ca, la anul, presedintele Traian Basescu ar putea fi inculpat pentru ca timp de 10 ani a avut imunitate.

Ponta, despre acuzatiile lui Basescu de inalta tradare: O prostie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a avut un plan impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare, asa cum spune seful statului, si a.

VIDEO. Ponta despre complotul cu SRS: Este o prostie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL.

Victor Ponta despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara in cadrul unei emisiuni de televiziune ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Victor Ponta, despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Victor Ponta, despre Traian Basescu : O persoana care nu se poate obisnui cu gandul ca anul viitor nu va mai fi nimic

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Si-a luat rostopasca? Paducelul?

Mircea Badea a comentat, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, mai multe afirmatii facute de Traian Basescu la un post de televiziune. Baiatul asta e din ce in ce mai dus. Eu cred ca Traian Basescu.

Victor Ponta, despre protestele din sistemul sanitar: La bugetul sanatatii au fost alocati mai multi bani. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul

Premierul Victor Ponta sustine ca pentru bugetul pe 2014 au fost alocati mai multi bani la sanatate fata de 2013. In aceste conditii, considera ca discutiile cu sindicatele din sanatate care ameninta cu greva generala trebuie pornite de la cifre care arata ca bugetul pe 2014 va fi mai mare. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul. Sa fie foarte clar, sunt mai multi bani in 2014 decat in 2013. In rest, ca se bat sefii de sindicat intre ei, care e mai vocal, e dreptul lor, il respect, dar vreau sa ne bazam pe cifre serioase, a spus Ponta in sedinta de guvern.

Victor Ponta, despre meciul de fotbal Grecia - Romania: Avem sansa a doua, dar ne putem califica

Premierul Victor Ponta a apreciat ca Romania are sansa a doua in dubla mansa pe care o va disputa cu Grecia pentru calificarea la campionatul mondial de fotbal din Brazilia, dar crede ca ne putem califica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )