Libnet.ro
UNICEF

00:06

Victor Ponta, despre Traian Basescu : O persoana care nu se poate obisnui cu gandul ca anul viitor nu va mai fi nimic

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre Traian Basescu : O persoana care nu se poate obisnui cu gandul ca anul viitor nu va mai fi nimic

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare. continuă pe Adevărul

Victor Ponta despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara in cadrul unei emisiuni de televiziune ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Victor Ponta, despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Si-a luat rostopasca? Paducelul?

Mircea Badea a comentat, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, mai multe afirmatii facute de Traian Basescu la un post de televiziune. Baiatul asta e din ce in ce mai dus. Eu cred ca Traian Basescu.

Victor Ponta, despre gazele de sist. Avem de ales: Ori le importam, ori le producem noi

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Radu Tudor, duminica seara, la emisiunea Punctul de intalnire. Premierul a vorbit despre problema exploatarii gazelor de sist. Aici cred ca.

Ponta, despre GERUL ARCTIC: Ger? Care ger? Am intrebat la Institutul de Meteorologie si nu vine niciun ger

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste proiectul de OUG care anunta in nota de fundamentare ca vor fi geruri anormale in urmatoarea perioada, el precizand ca a intrebat la ANM si nu vine.

Adrian Nastase: Am a scrisoare a lui Traian Basescu in care spune ca ii este greata de el insusi

Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, sambata, dupa Consiliul National al partidului, ca nu s-a simtit jignit de calificativul folosit de presedintele Traian Basescu la adresa sa, adaugand ca .

Adrian Nastase: Am o scrisoare a lui Traian Basescu in care spune ca ii este greata de el insusi

Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, sambata, dupa Consiliul National al partidului, ca nu s-a simtit jignit de calificativul folosit de presedintele Traian Basescu la adresa sa, adaugand ca .

Traian Basescu: PSD nu poate castiga alegerile prezidentiale fara PNL

Partidul Social Democrat PSD) nu are nicio sansa sa castige alegerile prezidentiale de anul viitor, daca se va separa de Partidul National Liberal PNL), a declarat, luni seara, Traian Basescu, la postul B1, adaugand totodata ca premierul Victor Ponta nu are sanse sa devina presedinte.

Victor Ponta: La mine nu a ajuns nici un document in care se anunta o iarna grea. Poate o fi la Finante

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca la el nu a ajuns nici o nota de fundamentare a unui proiect de ordonanta de urgenta a Executivului in care se anunta o iarna grea si prin care s-ar fi transferat bani catre autoritatile locale, scrie Agerpres.

Mircea Diaconu: Daca Traian Basescu isi va termina mandatul normal, abia atunci Romania nu este stat de drept

Vicepresedintele PNL, Mircea Diaconu, a fost marti invitatul Alessandrei Stoicescu, in cadrul emisiunii 100 de minute. Acesta a vorbit despre Traian Basescu, despre care crede ca spune mereu si repeta la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )