Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara in cadrul unei emisiuni de televiziune ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre Traian Basescu : Acuzatiile sale sunt de nivel suburban

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Victor Ponta, despre Traian Basescu : O persoana care nu se poate obisnui cu gandul ca anul viitor nu va mai fi nimic

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a avut un plan secret impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Si-a luat rostopasca? Paducelul?

Mircea Badea a comentat, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, mai multe afirmatii facute de Traian Basescu la un post de televiziune. Baiatul asta e din ce in ce mai dus. Eu cred ca Traian Basescu.

Victor Ponta, despre gazele de sist. Avem de ales: Ori le importam, ori le producem noi

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Radu Tudor, duminica seara, la emisiunea Punctul de intalnire. Premierul a vorbit despre problema exploatarii gazelor de sist. Aici cred ca.

Mircea Diaconu: Daca Traian Basescu isi va termina mandatul normal, abia atunci Romania nu este stat de drept

Vicepresedintele PNL, Mircea Diaconu, a fost marti invitatul Alessandrei Stoicescu, in cadrul emisiunii 100 de minute. Acesta a vorbit despre Traian Basescu, despre care crede ca spune mereu si repeta la.

Ponta, despre acuzatiile lui Basescu de inalta tradare: O prostie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a avut un plan impreuna cu Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare, asa cum spune seful statului, si a.

VIDEO. Ponta despre complotul cu SRS: Este o prostie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL.

VIDEO. Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta nu are nici o sansa la prezidentiale, daca USL se va rupe si ca este mai probabil un scenariu in care, daca USL se destrama, Antonescu sa fie sustinut in turul doi de toate partidele de dreapta. Traian Basescu sustine ca USL nu se va rupe, intrucat PSD nu are de castigat din acest lucru: PSD, daca se rupe de liberali, nu castiga prezidentialele. Ei Crin Antonescu si Victor Ponta, n. red. ) se joaca acum .

Sorin Ovidiu Vintu: Nu as fi avut nici un interes sa lovesc in domnul Traian Basescu pentru a-i face culoar domnului Ponta

Sorin Ovidiu Vintu explica, intr-un interviu pentru Cotidianul, de ce i-a dat bani lui Rosca-Stanescu si sustine ca nu vrea sa il loveasca pe Traian Basescu doar pentru a-i face loc lui Victor Ponta. El incearca sa lamureasca acuzatile pe care i le-a adus seful statului. Eu nu mai am nici un razboi de purtat cu domnul Basescu. Un razboi cu domnia sa ar sprijni alti dusmani naturali de-ai mei, respectiv domnul Ghita. Al carui apropiat, domnul Ponta, este premier al Romaniei. Nu as fi avut nici un interes sa lovesc in domnul Traian Basescu pentru a-i face culoar domnului Ponta, declara SOV.

Traian Basescu, acuzatii grave: Victor Ponta si Sorin Rosca Stanescu - plan pentru punerea mea sub acuzare pentru inalta tradare

Presedintele Traian Basescu a adus acuzatii extrem de grave luni la adresa premierului si a lui Sorin Rosca Stanescu, spunind ca documentele false prezentate de SRS si acuzatia lui Victor Ponta cum ca ar fi vandut Romania la Consiliul European au facut parte dintr-o strategie care ar fi culminat cu punerea sa in Parlament sub acuzatia de inalta tradare. Basescu a declarat ca odata pus sub acuzare de doua treimi din Parlament, ar fi fost supendat pina la verdictul final al Inaltei Curti. Traian Basescu este, luni seara, invitatul emisiunii Buna seara, Romania difuzata de postul B1 TV. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )