Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cristian Diaconescu: Imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi fi sau nu sustinut de un partid

Hotnews Hotnews,
 Cristian Diaconescu: Imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi fi sau nu sustinut de un partid

Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara si candidatul PMP la alegerile prezidentiale spune, intr-o postare de vineri, de pe pagina sa oficiala de Facebook, ca isi va duce candidatura pana la sfarsit, indiferent daca va beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Diaconescu adauga ca aceasta atitudine vine din datoria morala fata de sustinatorii sai si de societate. Va multumesc tuturor pentru faptul ca imi sunteti alaturi. Acest lucru ma face sa imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Consider ca aceasta este o datorie morala fata de dumneavoastra si de societate, spune, pe Facebook, fostul ministru de Externe. continuă pe Hotnews

Cristian Diaconescu: imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi beneficia de sustinerea unui partid

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Cristian Diaconescu, a afirmat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca isi va duce candidatura pana la sfarsit, indiferent daca va beneficia sau nu de sustinerea.

Diaconescu: imi duc candidatura pana la sfarsit

Candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, a scris, vineri, pe Facebook, ca isi va duce candidatura pana la sfarsit, chiar daca nu va beneficia de sustinerea unui partid, conform Mediafax.

PMP Cluj: Colegiul Director va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, ar putea candida Elena Udrea

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea. Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat pentru Mediafax ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Cristian Diaconescu, PMP: Candidatura mea este un angajment fata de tara

Prezidentiabilul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse, informeaza Mediafax.

Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva.

Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa mi-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse, potrivit Mediafax.

Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului: Candidatura lui Cristian Diaconescu, contestata de membrii formatiunii

Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului. Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei e contestata tocmai de membrii formatiunii din care face parte. Presedintele Organizatiei de Femei a.

Elena Basescu o acuza pe Udrea ca blocheaza strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintie

Elena Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au probleme in procesul de strangere de semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu, acuzand-o pe Elena Udrea ca ar interzice acest.

Elena Basescu o acuza pe Udrea ca interzice filialelor PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintie

Elena Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au probleme in a strange semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.

Cristian DIaconescu: Sa nu cumva sa mai stranga cineva semnaturi pentru mine. Mi le strang singur

Actualul prezidentiabil al PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, vineri seara, la postul B1TV ca el va candida la prezidentiale, indiferent daca este sustinut de partid sau daca va fi candidat independent. Diaconescu a mai spus ca nu mai vrea sa str .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )