Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cristian Preda: Am demisionat din conducerea PDL pentru ca am asumat ca obiectiv 30% la alegeri.

România Liberă România Liberă,
Cristian Preda: Am demisionat din conducerea PDL pentru ca am asumat ca obiectiv 30% la alegeri.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, joi, ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al partidului intrucat a asumat obiectivul ca PDL sa obtina 30% la alegeri, iar la Conventia din vara a cerut votul militantilor intre altele pentru proiectul ARD, dezavuat acum, potrivit Mediafax. Mi-a dat demisia pentru ca pe de o parte eu am asumat ca obiectiv electoral 30% din voturi la alegerile din 9 decembrie si am atins mult mai putin. Nu ma pot dezice de acest lucru. Nu am putut . continuă pe România Liberă

Sever Voinescu a DEMISIONAT din conducerea PDL.

Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, au declarat pentru Mediafax surse participante la sedinta Colegiului Director al partidului. In curs de actualizare.

Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei din conducerea PDL

Vicepresedintele PDLIoan Oltean a declarat, vineri, inaintea sedintei Colegiului Director alDPLca Cezar Preda a revenit asupra demisiei sale din conducerea partidului. Pot sa va afirm ca.

Surse: Cristian Preda si Sever Voinescu si-au dat demisia din conducerea PDL

UPDATE 12:30 Aceleasi surse au confirmat ca Sever Voinescu si-a depus si el demisia. Acesta a si parasit sedinta, fara sa faca vreo declaratie. UPDATE 12:12 O alta informatie venita pe surse din cadrul.

Sedinta Colegiului Director al PDL pentru analizarea rezultatelor din 9 decembrie/ Vasile Blaga: Partidul va ramane unit/ Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din conducerea PDL/ Conventie extraordinara in martie pentru alegerea unei noi conduce

Democrat liberalii se reunesc, vineri la ora 11. 00, in sedinta Colegiului Director pentru a analiza esecul inregistrat de partid in alegerile din 9 decembrie. Potrivit surselor Hotnews. ro in sedinta se va propune convocarea in primavara a unei Conventii Extraordinare. Intalnirea se anunta a fi una tensionata, atat conducerea PDL cat si liderii din teritoriu trebuie sa dea explicatii si sa analizeze rezultatele slabe pe fiecare organizatie in parte. Hotnews. ro va prezenta principalele evenimente de la sedinta PDL. UPDATE: 15:20 Democrat liberalii au decis sa convoace Consiliul National de CoordonareCNC) pe 23 februarie, for care stabileste data si organizarea Conventiei Extraodinare a PDL. De asemenea pana pe 15 februarie se va face evaluarea organizatiilor PDL. 01 Cristian Boureanu: De PDL va pot spune ca eu cel putin si foarte muti dintre colegi mergem pe ideea sa facem o Conventie Nationala undeva in primavara. Vrem sa ramanem uniti in momentul de fata, deja sunt extrem de multe greseli pe care Guvernul USL le face si nu vreau sa sune ca declaratie dupa alegeri, dar cred ca romanii isi vor da repede seama ca au votat un guvern de mincinosi. UPDATE 12:24 Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte PDL. 41 Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim vicepresedinte. Potrivit surselor participante la sedinta Preda a declarat in interior ca isi asuma esecul Aliantei Romania Dreapta fiind unul dintre liderii PDL care au pledat pentru constituirea Aliantei. UPDATE Vasile Blaga, jurnalistilor, inainte de sedinta: O sa ramaneti placut surprinsi partidul va ramane unit/ Ioan Oltean: Cezar Preda nu mai demisioneaza.

Sedinta Colegiului Director al PDL pentru analizarea rezultatelor din 9 decembrie. Vasile Blaga: Partidul va ramane unit/ Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din conducerea PDL/ Conventie extraordinara in mai pentru alegerea unei noi conduceri

Democrat-liberalii s-au reunit vineri, la ora 11. 00, in sedinta Colegiului Director pentru a analiza esecul inregistrat de partid in alegerile din 9 decembrie. Potrivit surselor Hotnews. ro in sedinta se va propune convocarea in primavara a unei Conventii Extraordinare. Intalnirea se anunta a fi una tensionata, atat conducerea PDL cat si liderii din teritoriu trebuie sa dea explicatii si sa analizeze rezultatele slabe pe fiecare organizatie in parte. Hotnews. ro va prezenta principalele evenimente de la sedinta PDL. 20 Democrat liberalii au decis sa convoace Consiliul National de Coordonare CNC) pe 23 februarie, for care stabileste data si organizarea Conventiei Extraodinare a PDL. De asemenea, pana pe 15 februarie se va face evaluarea organizatiilor PDL. Sursele citate au precizat ca cel mai probabil la sfarsitul lunii mai PDL va avea loc Conventia Extraodinara.

Cristian Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL - surse.

Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timpul sedintei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru Mediafax surse participante la reuniunea democrat-liberalilor. Potrivit surselor citate, Cristian Preda si-a anuntat demisia la scurt timp de la inceperea sedintei, care la ora transmiterii acestei stiri este in curs de desfasurare. De altfel, Cristian Preda a declarat, marti, pentru Mediafax, ca va merge cu demisia la sedinta Colegiului .

Cristian Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL.

Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timpul sedintei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru Mediafax surse participante la reuniunea democrat-liberalilor. Potrivit surselor citate, Cristian Preda si-a anuntat demisia la scurt timp de la inceperea sedintei, care la ora transmiterii acestei stiri este in curs de desfasurare. De altfel, Cristian Preda a declarat, marti, pentru Mediafax, ca va merge cu demisia la sedinta Colegiului .

Cristian Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL

Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timpul sedintei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru Mediafax surse participante la reuniunea.

LIVE TEXT. Ziua Judecatii pentru Vasile Blaga. ...

Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, au declarat pentru Mediafax surse participante la sedinta Colegiului Director al partidului. Citeste Sever Voinescu a DEMISIONAT din conducerea PDL UPDATE. Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timpul sedintei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru Mediafax surse participante la reuniunea democrat-liberalilor. Citeste Cristian Preda a demisionat din functia de .

Cristian Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL

Membrii conducerii PDL si liderii judeteni ai partidului s-au reunit vineri, pentru prima data dupa alegerile parlamentare de duminica, la care formatiunea a inregistrat un esec. Ioan Oltean a declarat la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )