Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristian Tudor Popescu, despre infrangerea Simonei Halep in fata Mariei Sarapova: Cauza e simpla si clara

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, despre infrangerea Simonei Halep in fata Mariei Sarapova: Cauza e simpla si clara

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu stie de ce Simona Halep a pierdut in fata Mariei Sarapova in mansa I a US Open. Nu sunt suparat dupa aceasta infrangere a Simonei. A fost un. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, reactie furibunda dupa infrangerea lui Halep

Ilie Nastase a vorbit despre eliminarea Simonei Halep inca din primul tur la US Open, in fata Mariei Sarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3. Fostul tenismen a lansat cateva atacuri la adresa rusoaicei, dar s.

2000 de drogati platiti de Soros. Tudor Chirila, despre protestele din Bucuresti (VIDEO)

Tudor Chirila nu a ramas nepasator fata de protestele care au avut loc in Bucuresti. Artistul a luat si el parte la manifestarile din Capitala, asa cum ne-a obisnuit si la evenimentele care au avut.

VIDEO Conferinta de presa a Simonei Halep inaintea meciului cu Sarapova: M-a batut de sase ori, va fi o mare provocare

Simona Halep a venit in fata jurnalistilor inaintea confruntarii din primul tur de la US Open cu rusoaica Maria Sarapova.

Andrei Pavel, membru in echipa Simonei Halep

Fostul tenismen Andrei Pavel a fost cooptat de Simona Halep in echipa sa alaturi de australianul Darren Cahill.

Critica subtila a Simonei Halep pentru Maria Sarapova: Ca de fiecare data

Simona Halep a fost eliminata de la turneul US Open dupa un meci lung si dificil impotriva rusoaicei Maria Sharapova, pierzand cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. La finalul partidei, Sharapova a izbucnit in la.

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA.

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit (Rezumatul partidei)

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona si Maria.

Reactia Simonei Halep cand a aflat ca va juca cu Maria Sharapova: Cum e iar posibil? E doar turul I al unui Grand Slam

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a aflat pe teren, la antrenament, ca va evolua impotriva rusoaicei Maria Sarapova, in turul I al US Open. Totusi, ea spune ca nu s-a mirat prea mult, pentru ca a avut anul acesta parte de adversare dificile in primul meci, in urma tragerilor la sorti.

Reactia Simonei Halep, dupa ce a aflat ca joaca impotriva Mariei Sarapova. Cum e posibil?

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a aflat pe teren, la antrenament, ca va evolua impotriva rusoaicei Maria Sarapova, in turul I al US Open. Totusi, ea spune ca nu s-a mirat prea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )