Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cristina Neagu a revenit pe teren dupa 11 luni de absenta

Online Sport Online Sport,
Cristina Neagu a revenit pe teren dupa 11 luni de absenta

Vesti excelente pentru handbalul romanesc cu o mai putin de o luna inaintea Campionatului Mondial gazduit de Japonia. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor (handbal f): Perla Lublin vs CSM Bucuresti 19-28 Tigroaicele s-au calificat in grupele principale, cu Cristina Neagu pe teren

CSM Bucuresti s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, duminica seara, dupa ce a invins in deplasare formatia poloneza MKS Perla Lublin, cu scorul de 28-19 17-10), intr-un meci in Grupa B, care a marcat revenirea Cristinei Neagu dupa accidentarea grava la genunchi din 2018.

Dupa patru luni de absenta, Mihaela Calin se intoarce la pupitrul Observator 16

Dupa patru luni de absenta motivata, perioada in care a adus pe lume un baietel, pe Petru, caruia i-a dedicat toata grija si atentia, incepand de luni, 4 noiembrie, Mihaela Calin revine la pupitrul.

Cristina Neagu, dupa revenirea pe teren: Este o zi speciala pentru mine. Sper sa pot juca in continuare

Handbalista Cristina Neagu a declarat, duminica, dupa meciul castigat de CSM Bucuresti in fata echipei MKS Lublin, in Liga Campionilor, ca pentru ea este o zi speciala si ca este foarte multumita.

Larisa si Marian Dragulescu s-au impacat, dupa 11 ani. Au revenit unul in bratele altuia, dupa mai multe relatii esuate

Larisa si Marian Dargulescu si-au unit din nou destinele dupa ce au divortat in anul 2008 cu scandal. Larisa l-a acuzat atunci pe gimnast ca a agresat-o fizic, insa in ultima perioada au revenit la ganduri mai bune. Cei doi formeaza din nou un culplu dupa 11 ani de relatii esuate. Larisa si Marian Dragulescu .

Memorandumul 5G semnat intre Romania si SUA a fost desecretizat dupa doua luni jumatate de la semnare si dupa esecul licitatiei 5G din acest an

Memorandumul privind securitatea retelelor 5G, semnat in data de 20 august intre Guvernele Romaniei si SUA, a fost desecretizat si publicat in data de 1 noiembrie pe site-ul Ministerului Comunicatiilor, dupa esecul organizarii in acest an a licitatiei 5G. Publicarea documentului a fost anuntata de ministrul interimar al Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, intr-un raspuns catre un text publicat pe blogul sau de analistul telecom Nicolae Oaca si dupa ce, presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a spus recent catre media ca documentul are un regim strict secret. Vezi in articol Memorandumul integral.

Telenovela in varianta romaneasca! S-au impacat dupa 11 ani de la divort

La 11 ani de cand au divortat cu scandal, au ajuns din nou unul in bratele celuilalt. Este vorba deLarisa 34 de ani) si gimnastul Marian Dragulescu 38 de ani). Sportivul si fosta sa partenera au.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )