Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cristina Rus, din nou mama. Vedeta si-a tinut ascunsa sarcina pana in ultimul moment. Cand va naste al treilea copil

Playtech Playtech,
Cristina Rus, din nou mama. Vedeta si-a tinut ascunsa sarcina pana in ultimul moment. Cand va naste al treilea copil

Cristina Rus a facut ravagii cu trupa Blondy, trupa s-a destramat dupa ceva timp, asa ca a trecut la o alta, Sing Sing B. in 2009, dupa ce s-a maritat, conexiunile cu scena s-au incheiat definitiv. A facut doi copii alaturi de Dragos Bilteanu, iar acum al treilea este pe drum. Cristina Rus va fi . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in dosarul Revolutiei. Petre Roman, cercetat din nou. Clasarea fostului premier, anulata

Petre Roman, premierul Romaniei intre 1989 si 1991, este cercetat din nou in dosarul Revolutiei. Clasarea fostului prim-ministru, anulata. Petre Roman, cercetat din nou in dosarul Revolutiei Procurorii de la Parchetul General au dispus infirmarea clasarii dosarului Revolutiei si cer instantei redeschiderea urmaririi penale pe numele lui Teodor Brates si Petre Roman, cu privire la .

Oana Roman, din nou in vizorul carcotasilor. A publicat o poza prelucrata in Photoshop si a fost criticata dur

Oana Roman a devenit iarasi tinta carcotasilor, de aceasta data fiind vorba despre o postare de pe contul de Instagram al vedetei, ce a fost luata in vizor. Cei care ii urmaresc activitatea in mediul online au observat un detaliu cea mai noua fotografie pe care sotia lui Marius Elisei le-a impartasit-o. Oana Roman, din .

Celebra actrita Jane Fonda, in varsta de 81 de ani, a fost arestata din nou la un protest

Actrita americana Jane Fonda a fost din nou arestata in timpul unui protest organizat la Washington pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. Actrita, in varsta de 81 de ani, a mai fost.

Jane Fonda a fost arestata din nou, in SUA, dupa un protest neautorizat. Actrita castigatoare de Oscar, incatusata si urcata in duba de politie (VIDEO)

Actrita Jane Fonda a fost arestata din nou pe treptele Capitoliului, dupa ce a participat la un protest neautorizat, menit sa atraga atentia asupra crizei climatice cu care se confrunta omenirea. Ea mai fusese.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Regina-Mama Elena se odihneste, din nou, pe pamant romanesc, dupa 71 de ani de exil: Peste 1.000 de oameni i-au adus un ultim omagiu (VIDEO) Doua imagini monumentale cu suverana, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (FOTO)

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Suverana a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, Regele Mihai I al Romaniei. Slujba a fost oficiata de.

CU ZECE ZILE ININTEA DATEI BREXITULUI: Boris Johnson, impiedicat sa-si supuna din nou acordul votului in Parlament

Premierului britanic Boris Johnson i s-a refuzat luni un vot in Parlament asupra acordului Brexitului obtinut saptamana trecuta la Bruxelles, prelungindu-se astfel confuzia, cu zece zile inaintea datei prevazute a unei iesiri a regatului Unit din Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Mircea Diaconu: Organismul natiunii trebuie ridicat de jos. Trebuie sa cream din nou, sa ne reconstruim increderea in noi, pe baza resurselor noastre Ce partid il mai sustine in afara de ALDE si Pro Romania (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul la alegerile prezidentiale din noiembrie sustinut de ALDE, Pro Romania si, mai nou, Partidul Neoliberal - format de fostul liberal-democrat Catalin Beciu, a afirmat, duminica, in.

Brexitul ar putea fi intarziat din nou: Parlamentarii britanici au decis amanarea votului asupra acordului de divort. Premierul Boris Johnson, obligat in mod formal sa ceara o noua prelungire a termenului de iesire, la Bruxelles

Camera Comunelor a votat, sambata, un amendament, prin care amana votul asupra acordului de Brexit. Concret, deputatii din arhipelag cer ca intelegerea sa revina pe masa plenului abia in momentul in care.

CUTREMUR in showbiz! IRINA RIMES, bantuita de trecutul DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RAMAS DIN NOU iNSARCINATA

Irina Rimes a suferit cumplit din dragoste, dupa divortul de Andi Banica. LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E DEVASTAT! CANTAREATA NU MAI POATE SA Mai mult, nici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )