Libnet.ro
UNICEF

10:30

Criza din sanatate si afectiunile de sezon duc piata farma la un nivel record- 50 de miliarde de lei in acest an

Hotnews Hotnews,
 Criza din sanatate si afectiunile de sezon duc piata farma la un nivel record- 50 de miliarde de lei in acest an

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pastile si tratamente fiind stimulat de campaniile publicitare din massmedia si de situatia de criza din sistemul sanitar. in tentativa de a-si gasi singuri solutii pentru problemele de sanatate, romanii apeleaza tot mai frecvent la farmacii, iar aceasta tendinta se vede in datele financiare prezentate de KeysFin. Potrivit unei analize realizate de Keysfin, care a luat in calcul datele financiare ale companiilor producatoare si distribuitoare de medicamente, afacerile acestora au evoluat sustinut in ultimii ani, de la 37,92 miliarde de lei in 2012, la 47,87 miliarde lei in 2017, estimarile pentru 2018 mergand spre atingerea pragului de 50 de miliarde de lei. continuă pe Hotnews

KeysFin: Criza din sanatate si afectiunile de sezon duc piata farma la un nivel record

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pastile si tratamente fiind stimulat de campaniile publicitare din massmedia si de situatia de criza din sistemul sanitar. In tentativa de a-si gasi singuri.

PROTEST la usa Liei Olguta Vasilescu: Sute de oameni au iesit in strada, nemultumiti de salariile din Sanatate

Protest la Ministerul Muncii. Sute de oameni au iesit in strada, nemultumiti de salariile din Sanatate. Membrii Sanitas reclama ca le au fost taiate sporurile. Mai mult, acestia reclama si plafonarea.

Companiile farmaceutice fac profit record pe seama crizei din sanatate. Cine face jocurile in piata

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pastile si tratamente fiind stimulat de campaniile publicitare din massmedia si de situatia de criza din sistemul sanitar, se arata intr-o analiza realizata de Keysfin.

Ministrul Fondurilor Europene, despre programele din sanatate: in sanatate am lansat doua linii de finantare, care s-au si concretizat si sunt in implementare in momentul de fata

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a afirmat joi seara ca Din punct de vedere al prioritatilor guvernarii este sanatatea, educatia, infrastructura mare . ) in sanatate am lansat doua linii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )