Libnet.ro
UNICEF

05:45

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc retragerea de la frontiera cu Ucraina (ministerul rus al Apararii)

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc retragerea de la frontiera cu Ucraina (ministerul rus al Apararii)

Trupele ruse, carora presedintele Vladimir Putin le-a ordonat luni retragerea din zona de frontiera cu Ucraina, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti ministerul rus al Apararii. Comandantii din zonele respective le prezinta acum planul retragerii si rutele catre posturile de imbarcare, a precizat ministerul, citat de Interfax. continuă pe Hotnews

VIDEO Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc retragerea de la frontiera cu Ucraina (ministerul rus al Apararii)

Trupele ruse, carora presedintele Vladimir Putin le-a ordonat luni retragerea din zona de frontiera cu Ucraina, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti ministerul rus al Apararii. Comandantii din zonele respective le prezinta acum planul retragerii si rutele catre posturile de imbarcare, a precizat ministerul, citat de Interfax.

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc RETRAGEREA de la frontiera cu Ucraina

Trupele ruse, a caror retragere din zona de frontiera cu Ucraina a fost ordonata luni de catre Vladimir Putin, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti Ministerul rus al Apararii,.

VIDEO Criza din Ucraina. Trupele rusesti s-au retras la cel putin 10 km de la frontiera - graniceri ucraineni

Trupele rusesti s-au retras la cel putin 10 km departare de granitele cu Ucraina, a anuntat un oficial al granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, relateza AFP.

Trupele ruse se pregatesc sa se retraga de la frontiera cu Ucraina

Trupele ruse isi pregatesc plecarea, a anuntat marti Ministerul rus al Apararii. Retragerea din zona de frontiera cu Ucraina a fost ordonata luni de catre Vladimir Putin Foto itar-tass).

Criza din Ucraina Kremlinul anunta ca a ordonat retragerea trupelor de la granita cu Ucraina si cere Kievului sa faca acelasi lucru /Discutie intre Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat trupelor sa revina in bazele de stationare dupa efectuarea exercitiilor militare in regiunile din apropierea granitei cu Ucraina, transmite agentia rusa Interfax, citata de Reuters. Pentagonul sustine insa ca nu a vazut semne ale retragerii trupelor ruse de la granita cu Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au purtat o conversatie telefonica despre criza ucraineana, se arata intr-o declaratie de presa transmisa de Kremlin. Vezi in articol principalele evenimente de luni privind criza din Ucraina.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare: Criza din Ucraina aduce beneficii pentru statele din regiune

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa isi mareasca creditele pentru statele est-europene, care risca sa fie afectate economic de criza din Ucraina, in timp ce va reduce semnificativ imprumuturile acordate Federatiei Ruse, informeaza agentia Reuters, citand declaratiile presedintelui BERD, Suma Chakrabarti.

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa.

Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului si in Odesa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este deloc usoara si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odesa, ceea ce ar afecta considerabil si situatia.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului

Presedintele Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este usoara deloc si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odessa. Acest lucru ar putea afecta, considerabil, si.

Situatia din Ucraina si coruptia din tara noastra - pe agenda vizitei lui Joe Biden

Conflictul din Ucraina si lupta impotriva coruptiei de la noi din tara vor fi principalele puncte de discutie ale vicepresedintelui american Joe Biden cu autoritatile noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )