Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse (vezi doua video-uri explicative ale lui Wesley Clark)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse (vezi doua video-uri explicative ale lui Wesley Clark)

Conflictele doctrinare din Siria au fost puse la cale chiar de statele occidentale, ca sa acopere razboiul pentru petrol si gaze si pentru puterea si banii care vin la pachet, se arata intr-o analiza publicata de site-ul Zero Hedge, care scoate la iveala motivele pentru care, astazi, sirienii si-au parasit casele si au ajuns sa ceara azil in Europa. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse; Creste costul indatorarii. Paradoxul romanesc: Cele mai mici costuri de imprumut din istorie - intre cele mai mari din UE; Pretul petrolului, pe punctul de a se prabusi la 20 de

De ce accepta de fapt Berlinul refugiati. Cum mizeaza guvernul Merkel pe forta de munca a acestora pentru a-si salva propria economie si ce ar putea trage in jos Germania. Ascensiune timida a firmelor romanesti in top 500 Europa Centrala. Companiile romanesti si-au consolidat relativ prezenta in editia 2014 a Top 500 companii din Europa Centrala.

Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse

Conflictele doctrinare din Siria au fost puse la cale chiar de statele occidentale, ca sa acopere razboiul pentru petrol si gaze si pentru puterea si banii care vin la pachet, se arata intr-o analiza publicata de site-ul Zero Hedge, care scoate la iveala motivele pentru care, astazi, sirienii si-au parasit casele si au ajuns sa ceara azil in Europa. in Siria, puterile straine au inecat natiunea intr-un cosmar format din razboi civil, invazie straina si terorism, potrivit site-ului: Sirienii sunt in pozitia imposibila sa aleaga intre a trai in zona de razboi, fiind tinta unor grupuri precum ISIS si a represiunii brutale a guvernului, sau a se aventura pe ape periculoase, fara echipament, doar pentru a li se refuza mancarea, apa si siguranta de catre guvernele europene, daca ajung pe uscat.

Udrea: Criza imigrantilor a prins Romania nepregatita. Ne-am trezit ca trebuie sa primim 6.300 de refugiati fara sa fim consultati

Criza imigrantilor a prins Romania nepregatita, iar autoritatile nu stiu cum sa gestioneze situatia pentru ca nu au inteles consecintele ei, a declarat Elena Udrea intr-un mesaj postat pe Facebook. Fostul m.

Diaconu (PRU) ii cere lui Iohannis organizarea unui referendum privind criza imigrantilor: Daca nu o veti face, poporul isi va intoarce fata de la dumneavoastra si nu veti mai fi presedintele lucrului bine facut

Deputatul Bogdan Diaconu, presedinte al Partidului Romania Unita PRU), i-a solicitat, sambata, presedintelui Klaus Iohannis organizarea unui referendum in ceea ce priveste criza imigrantilor, astfel incat.

Basescu, despre criza imigrantilor: Morala este ca nu putem exporta democratie pentru ca ei au alt mod de a venea democratia. La ei incepe cu Allah, la noi cu drepturile omului

Traian Basescu a analizat in emisiunea Special B1 moderata de Sabin Orcan cauzele care au dus la declansarea crizei imigrantilor cu care se confrunta Europa in ultimele luni. Fostul presedinte crede ca.

Basescu, despre criza imigrantilor: Morala este ca nu putem exporta democratie pentru ca ei au alt mod de a vedea democratia. La ei incepe cu Allah, la noi cu drepturile omului

Traian Basescu a analizat in emisiunea Special B1 moderata de Sabin Orcan cauzele care au dus la declansarea crizei imigrantilor cu care se confrunta Europa in ultimele luni. Fostul presedinte crede ca.

Tariceanu vrea sa implice si Parlamentul in criza imigrantilor: E nevoie de o dezbatere pe acest subiect

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, luni, ca Romania trebuie sa fie solidara cu eforturile UE de a rezolva criza refugiatilor. De asemenea, politicianul a precizat ca ar fi fost oportuna o dezbatere parlamentara astfel incat mandatul cu care se merge la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) de luni sa aiba sustinerea puterii legislative.

Tariceanu vrea sa implice si Parlamentul in criza imigrantilor: E nevoie de o dezbatere pe acest subiect

Pesedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, luni, ca Romania trebuie sa fie solidara cu eforturile UE de a rezolva criza refugiatilor. De asemenea, politicianul a precizat ca ar fi fost oportuna o dezbatere parlamentara astfel incat mandatul cu care se merge la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) de luni sa aiba sustinerea puterii legislative.

Ungaria avertizeaza: Criza imigrantilor ameninta libertatea cetatenilor UE

Esecul Uniunii Europene de a consolida masurile pentru protejarea frontierelor proprii ar putea pune in pericol libertatea cetatenilor ei, a avertizat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului ungar, Zoltan Kovacs.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )