Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza imigrantilor: Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor, infiintata de Ciolos

România Liberă România Liberă,
Criza imigrantilor: Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor, infiintata de Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a dispus infiintarea Coalitiei Nationale pentru Integrarea Refugiatilor. Problema refugiatilor va fi gestionata de Comitetul Interministerial al Coalitiei, care urmeaza sa fie coordonat de Ministerul Muncii. continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos a dispus infiintarea Coalitiei Nationale pentru Integrarea Refugiatilor

Problema refugiatilor va fi gestionata de Comitetul Interministerial al Coalitiei Nationale pentru Integrarea Refugiatilor,infiintat prin decizie a premierului, si care urmeaza sa fie coordonat de Ministerul Muncii,din componenta sa facand parte reprezentanti ai ministerelor, dar si ai SRI si SIE.

Intrarea Turciei in UE. Criza imigrantilor a facut din Ankara un candidat eligibil pentru Uniunea Europeana

Liderii europeni au stabilit, duminica, la Bruxelles, ca Turcia este un partener strategic important pentru Europa, dar si o tara candidata la aderarea la UE. Decizia a fost sustinuta si de Romania, care a fost reprezentata la summit-ul UE-Turcia de presedintele Klaus Iohannis.

Ungaria este amenintata cu suspendarea dreptului de vot in UE in legatura cu pozitia sa in criza imigrantilor

Colegiul comisarilor europeni a decis vineri, in baza unei initiative civice, sa ceara Comisiei Europene CE) sa lanseze o procedura in baza articolului 7 al Tratatului Uniunii Europene UE) impotriva Ungariei in legatura cu gestionarea crizei imigrantilor, potrivit portalului Index, citat de MTI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )