Libnet.ro
UNICEF

01:05

E criza de sange in spitalele din Bucuresti. Medicii au declansat un cod de urgenta

Antena3 Antena3,
E criza de sange in spitalele din Bucuresti. Medicii au declansat un cod de urgenta

Este criza de sange in spitalele din Bucuresti. Pentru ca stocurile aproape s-au epuizat, in acest moment unitatile medicale asigura doar urgentele. Din cauza caniculei, in ultima. continuă pe Antena3

Criza de sange in Capitala din cauza caniculei: operatii amanate si pungi de sange aduse din vestul tarii. Unde puteti dona

E criza de sange in Capitala din cauza concediilor, astfel ca Centrul de Transfuzii Bucuresti a ajuns in situatia de a solicita pungi de sange din Arad sau Oradea. Totodata, s-a facut un apel catre chirurgi, sa amane operatiile programate astfel incat sa poata fi asigurate urgentele. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va organiza in cursul saptamanii urmatoare o campanie prin care sa fie stimulata donarea de sange.

Atac cibernetic in Danemarca. Toate spitalele din capitala daneza au fost afectate

Spitalele din Copenhaga au fost afectate de o avarie majora produsa la sistemul informatic, bazele de date fiind inaccesibile pentru mai multe minute. Ulterior, un oficial de la Copenhaga a anuntat ca mare parte.

De ce au ales trei tineri din Bucuresti sa studieze in Cluj?

Ioana Gheorghiu, proaspata absolventa a Colegiului National Bilingv George Cosbuc din Bucuresti, a fost admisa atat la facultatea de matematica si informatica din Bucuresti, cat si la ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )