Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza de ser antiviperin in spitalele din Romania

România Liberă România Liberă,
Criza de ser antiviperin in spitalele din Romania

In plin sezon estival, spitalele din Romania au fiole de ser antiviperin expirate. Ultimul lot livra. continuă pe România Liberă

Criza de ser antiviperin in spitalele din tara. Pe stoc exista doar produse expirate

In plin sezon turistic, in spitalele din Romania nu mai sunt fiole de ser antiviperin care sa fie in termenul de valabilitate. Ultimul lot care a fost trimis spitalelor a expirat in 31 de mai. De atunci, spitalele au trimis comenzi pentru ser antiviperin, insa acestea nu au fost onorate.

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic .

SRI suspecteaza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania sunt chinezi

Specialistii Centrului National Cyberint din cadrul SRI suspecteaza ca autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din Romania sunt din China. Centrul National Cyberint are suspiciunea ca atacatorii.

SRI suspecteza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania ar fi de origine chineza: Au fost luate in calcul orele la care acestia au fost activi si indiciile lasate in mesajele de rascumparare

Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat, vineri, ca atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania ar proveni din China. In legatura cu atacurile ciberbetice de la spitale, Centrul National Cyberint.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Ce au descoperit specialistii SRI

UPDATEPatru spitale din tara sunt afectate de ransomware-ul BadRabbit 4, anunta reprezentantii SRI, care precizeaza ca pentru oprirea acestuia este suficienta instalarea oricarui antivirus recunoscut in.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sorina Pintea, avertisment de ultima ora

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sistemul informatic a fost atacat

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Cu ce fel de virusi au fost atacate spitalele din Romania

Spitalele din Romania au cazut prada unui atac cibernetic pe 20 iunie, iar acum s-a descoperit si tipul virusilor care au infectat calculatoarele. in urma unei investigatii derulate de.

SORIN PINTEA, PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Au fost transmise recomandari tuturor spitalelor din Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca a fost primita o informare vizand o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania.

Alegerile europarlamentare din Romania, fraudate: E de cascadorii rasului

In urma cu mai putin de 24 de ore, s-a produs in Parlament un episod demn de cascadorii rasului. Mai multi membri PSD s-au aruncat la a afirma ca au existat posibile fraude in alegerile europarlamentare. A trecut mai bine de o luna de la alegerile europarlamentare din Romania, dar PSD-istii incearca in continuare sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )